Connect with us

Kultúra

Prázdniny odštartujú vo Vrbovom dvomi festivalmi. Najskôr to bude Huncútko, potom Vrbovské vetry

Čo tak odštartovať začiatok letných prázdnin na futbalovom štadióne vo Vrbovom, ktoré je v strede sveta a vesmíru, ako ste už možno počuli v Trnavskom rádiu alebo zachytili niekde na internetoch. Tento rok na vás opäť čaká zopár noviniek a vylepšení.

Published

on

Reklama

 

Tento rok sa môžete tešiť na úplne novú gastro zónu, kde budete môcť platiť vašimi platobnými kartami a mobilmi. V nej si okrem vynikajúcich jedál budete vedieť vychutnať nápoje od Urpineru a vďaka spolupráci s  partnerom NATUR-PACK a Slovensko zálohuje sa budete môcť na podujatiach opäť viac eko – zábavnou a hravou formou naučiť ako správne separovať. V areáli festivalu budú umiestnené separačné staničky a milí a ochotní ľudia vám so všetkým poradia. Ďalej sa môžete tešiť na úplne novú chill zónu, alebo ako by povedal  Pán Precceda, na miesto, kde si budete môcť v pokoji vystrieť svoje lyžiny a len tak sa hojdať v rytme hudby.

Reklama

Program Festivalu Huncútko (5. júl 2024, piatok)

Piatok bude venovaný malým aj veľkým. Na festivalom Huncútko, ktorý je organizovaný v spolupráci s mestom Vrbové sa môžete tešiť na:

Haničku a Murka
Bim bam kuku
Smieška LuPiho
Jobusovky s NATUR-PACKom
BDHS – Blikajúci Dychový Hudobný Systém
Celodenný Lunapark, Street Food a množstvo sprievodných atrakcií

Reklama

 

Program Festivalu Vrbovské vetry (6. júl 2024, sobota)

V sobotu sa bude oslavovať dospelosť festivalu Vrbovské vetry. Na osemnástom ročníku vám zahrajú:

Buty
Slobodná Európa
Medial Banana
Chiki-liki-tu-a
Veneer
Tusté baletky
Družina
Malé hudobné prekvapenie, ktoré ale nemôžeme zverejniť, lebo by to už nebolo prekvapenie

Samozrejme nebudú chýbať ani Vrbovskí víťazi s Pánom Preccedom, ktorý otvorí festival slávnostným príchodom. Tešiť sa môžete aj na jedinečné hry Pána brata, celodenný Lunapark a výborný Street food park!

Nedeľný program (7. júl 2024, nedeľa)

V nedeľu ráno sa bude pokračovať už tradičnou upratékou, následnou výpravou k stredu sveta a vesmíru a celodenným Street Food festivalom a Lunaparkom.

Ale pozor! Nedeľa je bez vstupného pre všetkých dobrých ľudí.

TS

Populárne články