Connect with us

Kultúra

Piešťanský Dj Macho zremixoval Ragga Twins a Martina Flexa

Published

on

Reklama

Macho je slovenský dj a producent pochádzajúci z Piešťan, ktorý vydáva hudbu na labeloch Punks, LOT49, Diablo Loco a stihol sa predstaviť ako jeden z headlinerov na najväčšom tanečnom festivale v strednej Európe. Pred časom sa zrodila britsko-španielsko-slovenská spolupráca s názvom Martin Flex & Angel feat. Ragga Twins & Mc M-Tek – Hype Ting, ktorú zremixoval známy Piešťanec. Skladbu mohli priaznivci hudby počuť aj na vlnách slovenského Rádia_FM, konkrétne v relácii Fresh_FM.

Reklama

Ragga Twins asi fanúšikom tanečnej hudby netreba veľmi predstavovať. Dvaja bratia z Londýna považovaní za pionierov jungle sa k elektronickej hudbe dostali začiatkom 90.rokov a priniesli do nej vplyv reggae. Slovenskému publiku sa už ukázali minulý rok na festivale Uprising.

Ich spoluprácu s Aquasky mohli počuť diváci v seriáli Ali G in Da USA a v roku 2014 spolupracovali so Skrillexom, pričom ich spoločný track Ragga Bomb má na stránkach portálu YouTube už viac ako 128 miliónov zhliadnutí. Aktuálne získali ocenenie Best Jungle Mc na We Love Jungle Awards.

Reklama

Martin Flex je dj, producent a majiteľ labelov Rat Records, Lets Go Recordings, Hot Cakes a mnohých ďalších, kde vydávajú svoju hudbu mená ako Deekline, či Ed Solo.

-inf/Zdroj a foto: Dj Macho, Jungle Awards Party, geometria.ru-

Populárne články