Connect with us

Kultúra

Piešťanské informačné centrum ponúka bohatý program

Published

on

Reklama

Piešťanské informačné centrum a Mestská knižnica mesta Piešťany pripravili aj v druhej polovici októbra naozaj bohatý a rozmanitý program. Už najbližší pondelok 17. októbra čaká je o 17:30 na pláne prezentácia Evy Wernerovej, ktorá sa týka Obnovy areálu bratislavského hradu a barokovej záhrady. V stredu 19. októbra príde o živote chudobných kresťanov v moslimskom Pakistane porozprávať Štefan Patrik Kováč. 

zahra_resize

Reklama

Podujatia budú pokračovať aj koncom októbra. V stredu 26. októbra o 17:30 je naplánovaná prezentácia knihy Rozhovory s Antonom Srholcom za účasti autorky – režisérky a šansonierky Aleny Čermákovej spojená s hudobným vystúpením. Okrem toho je v priestoroch Piešťanského informačného centra otvorená výstava fotografií zo zbierky Institutu umění – Divadelního ústavu nesúca názov „Václav Havel – občan a dramatik“, ktorá prináša pohľad do života divadelníka a bývalého prezidenta.

zivot_krestanov_v_pakistane_resizerozhovory_s_antonom_srholcom_resize vaclav_havel_obcan_a_dramatik_resize-lt/Zdroj a grafika: Piešťanské informačné centrum-

Reklama

Populárne články