Connect with us

Kultúra

Park počas víkendu zaplnia fotografie

Published

on

Reklama

Mestský park v Piešťanom bude v sobotu 23. septembra dejiskom 12. ročníka podujatia PARK FOTO Piešťany, ktoré nesie podtitul festival kreatívnej fotografie. Návštevníkov čakajú stovky zaujímavých fotografií, tradičné hlasovanie pomocou štipcov, fotograf Martin Farkaš porozpráva svoje zážitky a premietne nevšedné zábery prírody. Začiatok je naplánovaný už na 9.00 hodinu a počas celého dňa si budú môcť záujemcovia môcť zoznámiť s produktami alebo vyskúšať objektívy a fotoaparáty z požičovne. 

Reklama

„Tešíme sa, že nám opäť pomôžete vytvoriť príjemnú atmosféru, prinesiete veľa novej inšpirácie v podobe fotografií a každý si odnesie veľa príjemných zážitkov. A na záver vyhodnotíme tri kategórie (podľa počtu štipcov, hodnotenie poroty a decká kategória) , máme pripravené hodnotné ceny od našich partnerov a pre všetkých pečené prasiatko,“ pozývajú na podujatie organizátori z Piešťanského fotoklubu.

Svoje diela si inštalujú sami autori na sieťovinu natiahnutú medzi stromami v aleji mestského parku, na lavičky alebo vlastné stojany. Fotografi majú možnosť zdarma vystaviť svoje diela na najväčšej parkovej výstave na Slovensku. Počas dňa prejde parkom 2-3 tisíc návštevníkov, ktorí vzhliadnu fotografie približne 50 až 70 autorov.

Reklama

Program:

9:00 – 11:00 – Registrácia
12:30 – 13:00 – Martin Farkaš – wildlife foto
14:00 – 15:00 – Alegorický sprievod Victoria Régia
17:00 – Ukončenie hlasovania
17:20 – Spoločná Fotografia
18:00 – Vyhodnotenie

-red/Zdroj,foto a grafika: Piešťanský fotoklub-

Populárne články