Connect with us

Kultúra

POZOR ZMENA PROGRAMU: Organizátori Vianočných trhov nadeľujú množstvo hudobných darčekov

Published

on

Reklama

Hex, Funny Faces, Elán tribute, Furera Fondo Vrbovskí víťazi – vianočné mestečko na Námestí slobody v Piešťanoch roztancuje kvalitná hudba. Séria živých koncertov štartuje na Štefana a pokračovať bude aj v nasledujúcich dvoch dňoch.

AKTUALIZOVANÉ 25. decembra 2013 POZOR ZMENA PROGRAMU: Nepriaznivá predpoveď počasia na štvrtok 26. decembra je príčinou zmeny programu Vianočných trhov. Vo štvrtok 26. decembra sa na Námestí slobody neuskutoční žiaden koncert. Meteorológovia totiž na popoludnie a večer predpovedajú dážď. Návštevníci Vianočných trhov však o nič neprídu. Fuera Fondo zahrajú v piatok 27. decembra o 18.30 h a na Elán tribute sa môžeme tešiť v sobotu 28. decembra o 20.00 h. 

Reklama

Podrobnejšie informácie nájdete na plagáte: 

sviatky-plagat

Reklama

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wKOizzxYnlw[/youtube]

O dobrú štefanskú zábavu sa 26. septembra postarajú Fuera Fondo a Elán tribute. O 18.00 h publikum rozohrejú rytmy ska a reggae, potom si prídu na svoje milovníci Elánu. V Piešťanoch sa po prvý raz predstaví tribute kapela, hrajúca hviezdny repertoár tejto slovenskej rockovej legendy.

Skupinu Fuera Fondo netreba znalcom dobrej hudby ani predstavovať. Nepochybne totiž patrí k československej špičke žánru ska a reggae. Ich slnečné rytmy znásobené kvalitnou dychovou sekciou sa hodia nie len na letné festivaly, ale aj do chladnej zimnej noci. Hity ako Kráčajúc svetom, Podarí alebo You’re Wondering Now určite roztancujú každého.

Formácia Elán tribute prinesie na Námestie slobody nesmrteľné hity Joža Ráža. Jej členovia sú profesionálni hudobníci, ktorí dokážu na koncertoch navodiť atmosféru koncertov slovenskej rockovej legendy Elán. Majú za sebou množstvo vystúpení na domácich aj českých festivaloch, pričom fanúšikovia boli z ich koncertov vždy nadšení.

Živé vystúpenia budú na Vianočných trhoch pokračovať aj v piatok a v sobotu. Organizátori do programu mimoriadne zaradili koncert skupiny Hex. Uskutoční sa 27. decembra o 20.00 h. Hex sú na hudobnej scéne už do roku 21 rokov, nedávno vydali výberovku Všetko najlepšie a dokázali, že stále vedia vypredať koncert a osloviť aj najmladšiu generáciou poslucháčov. Klip k hitu Keď sme sami predstavili iba pred pár dňami:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lTyjA8-w57g[/youtube]

Každá kto má rád neopakovateľný humor a hudbu bratov Jobusovcov, si príde na svoje v sobotu 28. decembra. Na Námestí slobody najprv zahrajú Vrbovskí víťazi a potom sa predstaví úspešná piešťanská kapela Funny Faces.

Jej členovia majú za sebou množstvo úspešných klubových koncertov, ale aj vystúpenie na festivale Grape. Ich videoklipy ste mohli vidieť na československej MTV a vďaka dvom EP albumom si našli množstvo priaznivcov po celom Slovensku. Ich fanúšikovská základňa je však pochopiteľne najsilnejšia doma v Piešťanoch. Aj to je zárukou skvelej atmosféry na ich prvom tunajšom koncerte po dlhšej odmlke venovanej príprave debutového albumu.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=mfpUBABpmow[/youtube]

(pr)

Populárne články