Connect with us

Kultúra

Nový rok privíta raper Ego so živou kapelou

Published

on

Reklama

Piešťanské Námestie slobody sa pripravuje na najväčšiu silvestrovskú párty v histórii. Jej hlavným ťahákom bude Ego z Kontrafaktu, ktorému budú sekundovať Funny Faces, Kmeťo Band a DJ Popper. Ohňostroj odpália zo strechy nákupného centra Aupark v prvých sekundách roka 2014.

ohnostroj

Reklama

Počas adventného obdobia je vďaka vynoveným Vianočným trhom Námestie slobody pravidelne plné obyvateľov a návštevníkov Piešťan. Ťahá ich tam sviatočná atmosféra, tradičné pochúťky aj pestrý kultúrny program. Jeho vrcholom bude silvestrovská noc, počas ktorej spoločne v centre mesta privítame nový rok.

O zábavu neprídu ani deti, ktoré musia ísť skôr spať. Už o 17.00 h pre ne organizátori z agentúry Ruka Hore pripravili Detský Silvester s mini diskotékou a maskotom.

Reklama

Od 20.30 h rozohreje publikum svojim hitmi Igor Kmeťo st. zo skupiny Kmeťo Band. Moderná rómska hudba plná temperamentu oslovuje čoraz viac fanúšikov a na chladný silvestrovský večer nie je nič lepšie, ako tanec do rytmu gypsy music. V dobrej nálade udrží celé námestie aj Alessia, ktorej vystúpenie začína o 21.30 h.

Predskokanom hlavnej hviezdy programu bude DJ Popper, ktorý vo svojom sete pripraví divákov na koncert rapera Ega s kapelou Funny Faces. Táto spolupráca sa osvedčila už na letnom City Feste a fanúšikovia sa už teraz môžu tešiť na novinky, ktoré si pre nich hudobníci pripravili.

Člen skupiny Kontrafakt sa vydal na úspešnú sólovú dráhu. Jeho klip Žijeme len raz je na YouTube jedným za najsledovanejších slovenských videí.

Po novoročnom ohňostroji zo strechy Auparku pokračuje na Námestí slobody silvestrovská párty až do druhej po polnoci.

Šťastný nový rok 2014!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lYEi_WdCTDI[/youtube]

(pr)

Populárne články