Connect with us

Kultúra

Ondřej Brzobohatý s debutovým turné aj v Piešťanoch

Published

on

Reklama

Český úspešný herec, spevák, skladateľ a známy moderátor Ondřej Brzobohatý sa už v stredu 21. októbra o 19,00 h po prvýkrát predstaví piešťanským fanúšikom v Dome umenia na svojom koncerte v rámci Identity Tour 2015 k debutovému albumu a ako súčasť festivalu Piešťanské rendezvous.

ondrej-brzobohatyV apríli 2014 vydal Ondřej Brzobohatý svoj debutový album a vyrazil na turné, ktoré musel kvôli neutíchajúcemu záujmu fanúšikov dvakrát predĺžiť. V tomto roku nadviaže na mimoriadne úspešné Identity Tour 2014, ktoré vyvrcholilo dvoma decembrovými koncerty v pražskom Divadle Radka Brzobohatého a celkom ponúklo 13 koncertov v Prahe, Brne, Plzni, Strakoniciach, Dvore Králové, Mladej Boleslavi, Hodoníne, Prostějove, Zlíne, Znojme a Zábřehu.

Reklama

 

Vo vypredaných sálach vládla bezprostredná atmosféra, publikum nadšene aplaudovalo skvelým výkonom všetkých muzikantov a predovšetkým Ondreja Brzobohatého, ktorý sa predstavil nielen ako spevák a klavirista, ale aj ako pohotový a vtipný sprievodca koncertom…

Reklama

Diváci sa na Identity tour 2015 tak opäť môžu tešiť na piesne z Ondrejovho debutového albumu Identity, oceneného Zlatou platňou Supraphonu, aj skladby staršieho dáta či horúce novinky. Ako špeciálny hosť vystúpi v Piešťanoch aj Peter Cmorík. Koncert je súčasťou podujatia Piešťanské rendezvous.

Zloženie kapely: Ondřej Brzobohatý – piano, spev, Matouš Kobylka – saxofón, klarinet, Tomáš Kozelka – bicie, Jaroslav Pokorný – basgitara, Ondřej Fišer – gitara

Ondřej Brzobohatý je synom slovenskej herečky Hany Gregorovej a českého herca Radka Brzobohatého.

-inf-, Zdroj: www.domumenia-piestany,sk, foto: FB Ondřej Brzobohatý

Čítajte tiež: Obe piešťanské kiná premietnu v októbri aj najlepšie filmy z Berlína, Benátok a Cannes

Populárne články