Connect with us

Kultúra

Neznámi budú koncerovať a krstiť, vy môžete vyhrať

Published

on

Reklama

V sobotu 28. mája o 19:00 h sa v reštaurácii Blue´s v Piešťanoch uskutoční koncert country kapely Neznámi a v rámci neho aj krst Promo CD. Súčasťou bude tiež prezentácia a predaj zaujímavých knižných noviniek.

Kapela vznikla v roku 1999. Spočiatku väčšina repertoáru pozostávala zo známych country piesní od rôznych interpretov. Postupom času sa začala formovať, menili sa členovia, aj nástrojové obsadenie, vznikali aj vlastné skladby. Skupina účinkuje každoročne na festivaloch na Slovensku i v Čechách. Vlani získali Neznámi na najväčšom českom country festivale Stodola Michala Tučného v Hošticích prestížne ocenenie – Cenu Michala Tučného.

Reklama

V  januári 2009 nahrali prezentačné CD NEZNÁMI 2009 so štyrmi skladbami so slovenskými textami a jedným írskym tradicionálom. Tento rok v novej zostave – Jaroslav Šimo (spev, akustická gitara), Jozef Srogončík (spev, elektrická gitara), Jaroslav Rakay (spev, basová gitara), Roman Áč (5-strunové banjo, spev) a Lukáš Slabý (bicie nástroje) – nahrali nové Promo CD Neznámi 2011, na ktorom sa autorsky podieľal aj spevák Bystrík Červený. Je na ňom 6 skladieb. Viac sa dozviete z nasledujúceho videa.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HeG1Kxw5PD8&feature=player_profilepage[/youtube]

Reklama

SÚŤAŽ o 20 eurovú poukážku na konzumáciu v reštaurácii Blues

Stačí ak pošlete správnu odpoveď na otázku „Kde sa fotili promo fotografie k aktuálnemu novému CD kapely Neznámi?“ a poukážka môže byť pri troche šťastia vaša. Využiť ju môžete napríklad hneď počas koncertu poslednú májovú sobotu. Odpovede posielajte do 26. mája na adresu redakcia@pnky.sk a uveďte aj telefonický kontakt.

Pri zisťovaní správnej odpovede vám určite pomôže plagát ku koncertu, ale aj začiatok videa k Promo CD.

[singlepic id=13545 w=500 h=500 float=center]

Autor: db

Populárne články