Connect with us

Kultúra

Na Rockovom mrazení predvedú svoju show Horkýže Slíže aj Rybičky 48

Published

on

Reklama

Putovný festival Rockové mrazenie sa tento rok uskutoční 1. decembra . Festival s dlhoročnou tradíciou sa každý rok koná v inom meste, tentoraz bude v Prievidzi.

[singlepic id=32013 w=520 h=350 float=center]

Reklama

Po dlhej koncertnej pauze sa na Slovensko vracajú Horkýže slíže. Ďalším potvrdeným účinkujúcim je už tak trochu “legenda slovenského punku” skupina Konflikt. Jury a spol. sa na festival veľmi tešia, naposledy Prievidzu navštívili počas turné s Horkýže Slíže pred rokom a ako oni sami hovoria, publikum bolo fantastické. V rockovom šate zahalení a s novou speváčkou sa nám predvedú Bank of Joe. Kapela má za sebou vydarenú sezónu s desiatkami koncertov po celom Slovensku.

Štvoricu zástupcov zo slovenskej hudobnej scény dopĺňa “mladá krv”, ktorú reprezentujú The Paranoid! Idolom mnohých dievčat sú od roku 2008, kedy sa stali víťazom národnje hudobnej súťaže a postúpili do celosvetového finále.

Reklama

[youtube width=“522″ height=“320″]http://www.youtube.com/watch?v=SEmbgNgm-Wk[/youtube]

Aj česká scéna bude mať zastúpenie na Rockovom mrazení a to skvelou pop punkovou skupinou Rybičky 48, ktoré navyše tento rok oslavuje 10 rokov na hudobnej scéne. Jej členovia sľubujú: “Bude to nařez a moc se tešíme na Slovensko. “

Hudobným hosťom zo zahraničia je maďarská skupina Rockin Rock Cats, ktorí sú mnohým známi z Topfestu. Táto rock”n”rollová smršť strhne každého, kto sa príde do športovej haly zabaviť. Organizátor pre všetkých chystajú mnoho prekvapení v podobe darčekov pre návštevníkov, keďže sa festival koná tradične v adventnom období.

Text: pr

Populárne články