Connect with us

Kultúra

Mystery, mladí nástupcovia AC/DC natočia na Topfeste film

Published

on

Reklama

Austrálska skupina Mystery vyráža na svetové turné po významných festivaloch, medzi ktoré zahrnuli aj piešťanský Topfest. Kapela, ktorú tvoria štyria chlapci vo veku 14 a 15 rokov je považovaná za nástupcov takých svetových mien ako AC/DC alebo Iron Maiden.

[singlepic id=28986 w=320 h=240 float=right]Mystery patria medzi vychádzajúce hviezdy a ich kariéra sa rozbieha veľmi sľubne. Za sebou majú vystúpenia a nahrávania so švédskou legendou The Poodles , Manowar z USA, či nemeckými DORO a ďalšími legendami.

Reklama

Podľa Dášana Drobného z agentúry Duna sa Mystery o piešťanskom festivale dozvedeli od Slovákov žijúcich v Austrálii. Vďaka tomu, bude Slovensko jedno zo zástavok ich svetového turné. Hneď koncerte v Piešťanoch odlietajú do Los Angeles.

„Počas turné budú natáčať dokument, na ktorý už teraz kúpili práva viaceré TV v Autrálii, Nemecku a Japonsku. Na náš festival prídu o deň skôr aby si mohli natočiť špeciál o Topfeste a podľa informácií od ich manažéra sa budú pohybovať so štábom medzi návštevníkmi a nasávať atmosféru festivalu,“ informoval Dušan Drobný.

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=T-0oMvPLStU&t=13s[/youtube]

Na festivale Topfest, ktorý sa uskutoční 29. a 30. júla na piešťanskom letisku zahrajú aj Godsmack, Ill Nino, Nightwish, Kabát, IMT Smile a ďalší. O dva týždne neskôr vystúpia na podujatí Topfest Plus prvýkrát na Slovensku Guns N´ Roses.

Text: ts/red Foto: mysteryrocks.net

Populárne články