Connect with us

Kultúra

Muzikál Boy Band prinesie najpopulárnejšie svetové hity

Published

on

Reklama

Piešťanské rendezvous pokračuje. Už v pondelok 19. novembra sa môžete  tešiť vrámci 20. ročníka česko-slovenského festivalu na muzikál Boy Band. Predstavenie v Dome umenia začína o 18:00 h.

Dramatické momenty a silné emócie! Množstvo humorných scén a tie najznámejšie hity najpopulárnejších svetových chlapčenských skupín Backstreet Boys, Westlife, Take That. Muzikál je pohľadom do zákulisia šou biznisu, pričom ani jeden divák neodíde bez toho, aby si nezaspieval a ani jediná fanúšička bez zaľúbenia sa!

Reklama

Ak si chcete v divadle oddýchnuť, zabaviť sa a spríjemniť si večer po ťažkom dni, jednoducho musíte zájsť na toto predstavenie. Rovnako ak chcete vidieť sympatických chalanov a ich neodolateľné spevácke i tanečné výkony. Boy Band je javiskovou šou plnou efektov, skvelých choreografií, známych hitov, vtipu a prekvapení.

Autorom muzikálu je Peter Quilter, režíroval ho Svetozár Sprušanský. Texty piesní vytvorili Martin Sarvaš, Peter Uličný, Miro Jurika a Marián Brezáni.

Reklama
Osoby a obsadenie:

Zoltán, producent – Marcel Ochránek
Mandy, choreografka – Karin Olasová
Róbert, asistent – Róbert Halák
Laura, Viera režisérka, reportérka – Jana Lieskovská
Dáša, Anna fotografka, novinárka – Miroslava Drínová
Igor / Igi – Pavol Plevčík
Adam – Ondrej Antálek
Denis – Martin Kaprálik
Juraj/ Džoko – Thomas Puskailer
Marek – Peter Makranský

Dĺžka predstavenia: 195 minút s prestávkou

Predaj vstupeniek v pokladni Domu umenia a cez www.ticketportal.sk. Program nájdete aj na www.navstevnik.sk,  kde je možné si ON-LINE rezervovať lístky. Pokladňa Domu umenia Piešťany je otvorená v pondelok – piatok 14.00 – 17.00 a hodinu pred podujatím
Telefón: 033/24 58 001 alebo 033/24 58 100.

PR

Populárne články