Connect with us

Kultúra

Medzinárodný úspech mladej fotografky z Piešťan

Published

on

Reklama

Piešťany nie sú len mestom stvoreným pre oddych kúpeľných hostí, ale aj mestom, kde sa snažia žiť a tvoriť mladí umelci. Nie každý deň sa stane, že mladá fotografka z Piešťan môže publikovať svoje fotky na hlavných stránkach prestížneho umeleckého časopisu. V Magazíne 17:23 sa to podarilo Márii Stredanskej.
Tá sa špecializuje na netradičnú módnu fotografiu. Jej fotografie dostali priestor až na 7 stranách tlačenej verzie, ktorú zostavuje skupina náročných zahraničných editorov. Instagramovú verziu špičkového časopisu nájdete tu.
Ak v dnešnej dobe, ktorá si potrpí na kvalitnú virtuálnu prezentáciu hľadáte niekoho, kto Vám dokáže vytvoriť profesionálne „Fashion“ fotky módnej značky, alebo by ste sa radi pochválili vlastnými netradičnými umeleckými fotkami, autorka má do konca leta ešte niekoľko voľných termínov. Keďže rada žije a tvorí v Piešťanoch, ak je to aspoň trochu možné uprednostní lokálne firmy a jednotlivcov.
Podľa jej vlastných slov sa považuje za mladú a kreatívnu ženu, s ktorou sa dá úplne otvorene rozprávať o vašich predstavách. Navyše ako sama tvrdí, módna fotografia
ju baví a v prípade zaujímavého nápadu dokáže ponúknuť nízku cenu práce ako podporu dobrého lokálneho nápadu.
Viac z tvorby mladej autorky na jej vlastných stránkach https://gandica-photography.sk/. Kontaktovať ju môžete na adrese maria.g.stredanska@gmail.com.
PR

Reklama

Populárne články