Connect with us

Kultúra

Martin Jakubec zaplnil Námestie slobody

Published

on

Reklama

Hoci názory na vystúpenie kontroverzného speváka na Vianočných trhoch boli po oznámení na sociálnych sieťach skôr negatívne, ale i tak počas sobotňajšieho koncertu bolo Námestie slobody plné. Martin Jakubec, ktorý je známy tiež ako kandidát na župana, prezidenta, či od konca novembra i človek, ktorý sa na sociálnych sieťach prezentuje ako stvoriteľ neba i zeme aj Božanky, prilákal do centra Piešťan stovky ľudí.

„Priatelia mali ste pravdu… nikto neprišiel 😭😢 a doteraz pucujeme vajíčka, ktorým zahádzali neprajníci pódium 🐥🐣. Avšak pre nás 6tich ktorí sme tam zostali (vrátane zvukárov a organizátorov) spravil Martin perfektnú show a vytvoril zábavu akú sme na trhoch ešte asi nemali…,“ odkázali organizátori Vianočných trhov prostredníctvom svojej facebookovej stránky.

Martin Jakubec je podľa nich v súkromí skvelý človek, slušný, inteligentný, úctivý a štedrý, keďže po námestí rozdal CDčka za stovky eur zadarmo. „Hlavne takmer všetko čo robí je zábava, sranda a recesia, tak netreba brať všetko tak vážne.  Martin zahral bohatý repertoár skladieb od tradičných slovenských ľudových, zbojníckych, cez cigánske, tanečné hity a nechýbalo ani mnoho nádherných vianočných pesničiek a kolied. Bavili sa mladí aj seniori. Bolo to úžasné,“ zhodnotili organizátori.

Reklama

Nedeľa 9. decembra bude na Námestí slobody patriť hlavne ľudovej hudbe, avšak ešte predtým (15:30 h) uvedú svoje predstavenie „Vianoce ktoré spájajú – ako trávia vianočné sviatky rodiny z iných krajín: Bielorusko/Maďarsko“  Exallievi Don Bosca. O 16:00 h bude nasledovať  zapálenie adventnej sviece. O 16:30 h zaplavia centrum mesta ľudové piesne v podianí FS Povoja a potom o 18:00 h uvedie svoje pásmo FS Žito.

Reklama

-red- Foto: Vianočné trhy

Populárne články