Connect with us

Kultúra

Májový dixie a Festival s hviezdami

Published

on

Reklama

Posledný májový piatok 31.5. o 20,00 h v klube Art Jazz Gallery zaznie tradičný dixík a najznámejšie swingové melódie v podaní členov Blue note Jazz Band, ktorý býva zárukou dobrej nálady.

[youtube width=“560″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=EbOcxW7VMf8[/youtube]

Reklama

Na začiatok júna sme pre vás pripravili každý večer od ôsmej živú hudbu na terase – v pondelok Jam Session, v utorok vystúpi mladá kapela Edibles so svojím pesničkárskym repertoárom, v stredu zahrá Števo Adamec Classic songs a vo štvrtok vystúpia hostia z trenčianskeho kraja – poprocková kapela Abnormal. Počas hudobných večerov ponúkame špeciality k vínu či pivu.

V piatok 7. júna štartuje Festival Doda Šošoku – o 18,00 h otvoríme v Kursalone výstavu karikatúr Jazz Café Jiřího Slívu a na úvodnom koncerte o 20,00 h v Art Jazz Gallery Kursalon vystúpi trio vynikajúcich džezových profesionálov Šmoldas-Nussbaum-Anderson (USA/CZ).

Reklama

Po víkendovej prestávke bude na pondelok 10. júna pripravená Jam Sesion Special so špičkou slovenskej džezovej scény. Nasleduje týždeň plný koncertov a v sobotu 15. 6. sa môžete tešiť na stretnutie s hviezdami americkej džezovej scény – mladým talentovaným spevákom Sachalom Vasandanim a bubeníckou formáciou Chris Dave & Drumhedz, ktorí vystúpia na stage Domu umenia. Koncert by mal pokračovať klubovou Jam Session v Art Jazz Gallery Kursalon za účasti headlinerov!

Viac aj na www.jazzpiestany.sk a facebookovskej stránke Festival Doda Šošoku.

Pozývame Vás!

Adriana Drahovská za Kursalon a International jazz Piešťany, n.o.

 

Populárne články