Connect with us

Kultúra

Made in Piešťany je späť v novom formáte

Obľúbené podujatie MADE IN PIEŠŤANY sa po dvojročnej prestávke vracia v novom formáte. Tradičné prezentácie aktivít šikovných lokálnych podnikateľov, umelcov, či združení nahradí festival s výberom toho najlepšieho, čím sa Piešťany a blízke okolie môžu pochváliť. Špecifický talent floristu Pala Ondera sa zase naplno prejaví na sobotňajšom slávnostnom gala večere.

Published

on

Reklama

 

Piatkový festival je ukážkou práce talentovaných Piešťancov. Tým bude celé popoludnie patriť elektrárenská záhrada a všetky exteriérové priestory starej elektrárne. Svoje miesto si nájdu predajné a prezentačné stánky, gastro zóna, pohybové aktivity i súťaž o Najkrajší bicykel Piešťan. Vstup do areálu a na všetky aktivity je voľný.

Reklama

FESTIVAL – PIATOK 09. 9. 2022

15:00 – 21:00 PREZENTAČNÉ A PREDAJNÉ STÁNKY

15:00 – 21:00 GASTRO ZÓNA

Reklama

17:00 – 18:00 FLORISTICKÝ WORKSHOP S PALOM ONDEROM (v galérii)

18:00 – 19:00 JÓGA S HELČOU (na streche)

18:30 – 19:30 PIEŠŤANSKÉ PRÍBEHY ÚSPECHU (panelová diskusia)

19:30 – 20:00 O NAJKRAJŠÍ BICYKEL PIEŠŤAN (vyhodnotenie súťaže)

Sobotňajší gala večer predstaví Elektrárňu v inom svetle. Veľkorozmerná floristická výzdoba od známeho floristu hviezd Pala Ondera vdýchne industriálnemu priestoru hlavnej haly slávnostnú atmosféru. Hostia si vychutnajú kulinárske špeciality od študentov Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch, ktorí sú žiadaní na slávnostných podujatiach najvyššej úrovne. Celý večer sa ponesie v štýle 20-tych rokov, ktoré sú pre Piešťany symbolom rozmachu mesta i kúpeľov. Počet miest je limitovaný, výťažok z celého večera je určený na realizáciu zážitkového vzdelávacieho tábora pre deti zo sociálne slabších rodín.

GALA – SOBOTA 10. 9. 2022

BRATISLAVA HOT SERENADERS

ELEKTRÁRŇA BY PALO ONDER

COLONIAL & TERASA BAR

CHARITATÍVNA TICHÁ AUKCIA

VETERAN CAR CLUB PIEŠŤANY

Vstupenky na sobotňajší galavečer si môžete zakúpiť tu.

Podujatie finančne podporili: Trnavský samosprávny kraj, Nadácia ZSE a Rezort Piešťany.

TS Elektrárňa Piešťany

Populárne články