Connect with us

Kultúra

Lucie Bílá vypredala Dom umenia

Published

on

Reklama

Výpravnú hudobnú a svetelnú show zažilo publikum Domu umenia 12. mája. Po dvoch rokoch sa tu opäť predstavila hviezda českého a slovenského popu speváčka Lucie Bílá s kapelou Petra Maláska.

[singlepic id=13433 w=320 h=240 float=left]Piešťany boli jednou zo zástavok dlhého česko-slovenského turné, ktoré odštartovalo po vydaní jej posledného albumu s názvom Duety naBílo. Držiteľka trinástich zlatých Slávikov ho naspievala spolu s Milanom Lasicom, Karlom Gottom i Petrom Mukom.

Reklama

Osobnosť, ktorá je doma v hneď niekoľkých hudobných žánroch na úvod ponúkla staršie hity, vrátane svojho prvého – Láska je láska. Asi do polovice koncertu s obrovskou energiou sypala jeden šláger za druhým a postupne prechádzala k novším piesňam. Diváci si v jej podaní vychutnali soul aj šansóny.

[singlepic id=13436 w=320 h=240 float=right]Prvá priama komunikácia s publikom prišla až pred skladbou Miluji tě. Speváčka vyzvala publikum, aby jej pomohlo s refrénom. Páni v hľadisku však pri skúške zostali takmer po tichu. „Ja viem, že teraz po tom hokeji sa vám nechce. Predstavte si, že by sme náhodou v nedeľu vyhrali, ako zakričíte?“ Stále to však nebolo ono. Situáciu museli zachrániť dámy, ktoré si potom s Luckou Bílou refrén Miluji tě zaspievali.

Reklama

Najväčšie hity si však speváčka šetrila na záver. Až po standing ovation zaznela Ave Maria. Vypočuť si ju môžete aj v našom videu:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5s_p5w2bhe0&feature=youtu.be[/youtube]

[nggallery id=723]

Populárne články