Connect with us

Kultúra

Lodenica sa rozbehla Country bálom

Published

on

Reklama

Festival má za sebou deň 0. Horúce počasie neodradilo milovníkov country, už vo štvrtok 25. augusta ich na Lodenicu dorazili stovky. Popoludní sa osviežovali vo Váhu a večer tancovali na Country bále.

[singlepic id=18715 w=320 h=240 float=right]„Páči sa mi, že zmizol plot, ktorý obklopoval hlavné pódium a dobrý je aj tento stan, môžeme sa skryť pred slnkom a dažďom,“ pochválila jedna z účastníčok najviditeľnejšie zmeny, ktoré zaviedol nový organizátor festivalu. Ďalšími sú rozmanité atrakcie a služby. Najmä domácim sa páči parkovisko pre bicykle s Piešťanskou poznávacou značkou. Dnes o 10.00 h otvorí svoje brány Kráľovstvo Sĺňava, kde prebehnú besedy s cestovateľmi, vyhlásenie výsledkov fotosúťaže aj prednášky o prírode v okolí.

Reklama

Večerný zahrievací program bol včera skoro celý v podaní domácej country kapely Váh River Band, ku ktorej sa po dlhšom čase vrátila speváčka Eva Jurišová. Iba asi na hodinu prerušil ich vystúpenie Allan Mikušek. Aj počas jeho koncertu sa pod hlavným pódiom tancovalo, tak ako to má na Country bále byť.

[youtube width=“522″ height=“350″]http://www.youtube.com/watch?v=0WK730nHwg8[/youtube]

Reklama

[nggallery id=1035]

Text a foto: Martin Palkovič

 

Populárne články