Connect with us

Kultúra

Lidožúr potrvá štyri dni, ponúka zábavu a relax pre všetkých

Published

on

Reklama


Aj tentoraz si prídu na svoje milovníci dobrej hudby aj rodiny s deťmi. Pripravenú sú športové, umelecké aj gastronomické lákadlá. Žúr na Lide štartuje už vo štvrtok 24. júla a potrvá štyri dni.

lidozur noc

Reklama

Organizátori z občianskeho združenia Chyť sa roboty pripravili pestrý program pre deti, mládež aj dospelých. Na ostrove uprostred Váhu, ktorý je len na skok z centra Piešťan, sa uskutočnia workshopy, premietanie študentských filmov a koncerty. Okrem slovenských kapiel na Lidožúre vystúpi aj folkrocková formácia Ajinai z Číny. Návštevníci podujatia opäť vypustia na hladinu Váhu lampióny.

Deti si užijú skákací hrad, budú si môcť zahrať stolný tenis, bedminton a petang. Kníhkupectvo Centrum knihy sa postará o čitáreň, spoločnosť Elfitting o osvetlenie celého priestoru a nebude chýbať kvalitné občerstvenie, čajovňa ani chillout zóna. Organizátori z OZ ďakujú za pomoc aj Povodiu Váhu a všetkým sponzorom.

Reklama

Program začína vo štvrtok 24. júla večerným premietaním študentských filmov a warm up party s DJ Anthony Donutt. V piatok zahrajú Avivage (TN), Ajinaj (Čína), Elections in The Deaftown (PB), Nvmeri (BA), DJ Rafo (BA). V sobotu sa o hudobný program postarajú Modrofúz (PN), Huzika (PD), Ills (BA), Funny Faces (PN), Floating Planet (PN) a Juju Planet Dub (PN). Na nedeľu sú pripravené atrakcie pre deti, študentské filmy a after party s Toxic Elements.

lidozur palgat 2

(red)

 

 

Populárne články