Connect with us

Kultúra

Koncert pre Karla v polovici septembra v Bohuniciach

Published

on

Reklama

Countryfest Bohunice bol tento rok smutný a ukončený predčasne. Potom, čo na pódiu skonal Karel Mrkvička zo skupiny Taxmeni, sa jednoducho v akcii nedalo pokračovať. Organizátori však prisľúbili, že usporiadajú spomienku na Karla, a tak sa aj stalo.

Koncert pre Karla venovaný spomienke na Karla Mrkvičku sa uskutoční v sobotu 16. septembra od 18:00 h v amfiteátri v Jaslovských Bohuniciach. Vystúpia na ňom skupiny Kamelot, Taxmeni, Slniečko, Bystrík a jeho banda a Neznámi. Účastníci tohtoročného Countryfestu, ktorí majú buď lístky alebo identifikačné pásky majú vstup zdarma. Vstupné pre ostatných je 5 eur.
Areál bude prístupný už v piatok 15.9., kedy sa vo večerných hodinách uskutoční „táborák“ , pri ktorom budú akusticky hrať rôzni muzikanti. Taktiež bude k dispozícii občerstvovacie centrum, kde bude možnosť si kúpiť niečo na jedenie alebo pitie.

Reklama

„Snažili sme sa za krátky čas spraviť, čo bolo v našich silách a zosúladiť všetky termíny, bohužiaľ napr. americko nemecká skupina NIGHTHAWK nemôže vystúpiť. Chceme poďakovať fanúšikom za podporu a obzvlášť obci Jaslovské Bohunice, Romanovi Horkému, Jurajovi Riedlovi a Rasťovi Jozefekovi nakoľko nám poskytnú ozvučenie koncertu, moderátorovi Chynovi, Bystrík Bande, ktorá odohrá koncert bez nároku na honorár a mnohým našim kamarátom, ktorí nám pomáhajú s organizáciou koncertu,“ hovorí za organizátorov Roman Áč.

-red-

Reklama

Populárne články