Connect with us

Kultúra

Koncert Longital je zrušený

Published

on

Reklama

Kapelu Longital tvorí Dano a Shina – dvaja muzikanti z bratislavskej Petržalky, ktorí svojou hudbou búrajú bariéry medzi svetom reality a niečím, čo je oveľa dokonalejšie. Nenechá vás chladnými a pozve vás na cestu časopriestorom.

AKTUALIZOVANÉ 16.4.2013 21:20 h

Reklama

Organizátori sa ospravedlňujú, ale pre malý záujem o lístky bol pripravovaný koncert Longital po dohode s kapelou zrušený. „Dano a Shina majú veľa práce s nakrúcaním muzikálu a vzhľadom k tom, že na turné pozvali aj hostí, rozhodli sa, že štvrtkový koncert nebudeme siliť a presunieme ho zatiaľ na neurčito,“ informovala Adriana Drahovská z Kursalonu.

[singlepic id=41996 w=560 h= float=center]

Reklama

V programe MUZIKA AKUSTIKA budú ich hosťami aj Stroon (klavír, vibrafón, bubon) a VJ K_freak (živé vizuály). A ako dodáva Longital na svojej stránke: „My dvaja vám budeme hrať na naše obľúbené gitary prstami, brnkátkami, slákmi a čo to zaspievame :-). Digitálne hračky tentoraz nechávame doma !“

Kapelu ľudia nepoznajú z médií, ale napriek tomu počet ich fanúšikov rastie. Ako hovorí Shina v rozhovore pre piešťany.in: „Pracujeme s našimi fanúšikmi už viac ako desať rokov a ako sa my meníme, tak aj oni – raz nás nachádzaju, raz nás opúšťajú a potom znovu nachádzajú a prichádza nová generácia, ktorá zase hudbu vníma celkom inak a už sa aj odpája od tých „veľkých“ médií a sleduje si hudbu po svojom – na internete alebo si hľadá svoje vlastné chodníčky. V každom prípade stretávame na našich koncertoch vnímavých ľudí, odvážnych, ktorí nie sú odkázaní len na to, čo im kto nadiktuje z televízie. A my ich na oplátku voláme talentované publikum.“ Ak ste teda Longital ešte doteraz nepočuli – máte možnosť. Určite nebudete ľutovať…

[youtube width=“560″ height=“350″]http://www.youtube.com/watch?v=WLRPCVoh2Bo[/youtube]

Lístky na koncert Longitla Muzika Akustika – tento štvrtok 18.4. o 19,30 h v Kursalone stoja 6 € je ich menej ako minule, pretože muzikanti sa predstavia v klubovom priestore Art Jazz Gallery. Môžete si ich kúpiť v predpredaji priamo v kaviarni Kursalonu a zarezervovať si miesto vopred.

[singlepic id=41995 w=560 h= float=center]

Autor: ad

Populárne články