Connect with us

Kultúra

Kino Fontána znovu premieta. Dom umenia ponúkne tri projekcie na budúci týždeň

Published

on

Reklama

Dve najväčšie kultúrne inštitúcie v Piešťanoch na základe zmeny aktuálnych vyhlášok otvorili opäť svoje brány. Projekcie v Kine Fontána môžete navštíviť už tento týždeň. Dom umenia aktuálne ponúka možnosť zhliadnutia výstav a podujatia plánuje v týždni od 17. januára.

Reklama

„Pre vstup do sály platí režim OP (očkovaní a prekonaní) a maximálny počet osôb v sále je 100. Platí povinnosť nosiť prekryté horné cesty dýchacie respirátorom a platiť bude aj zákaz konzumácie pokrmov a nápojov,“ informuje na svojej stránke MsKS, ktoré je prevádzkovateľom kina.

Dnes a zajtra (13. a 14. 1.) si môžete o 19-tej hodine pozrieť film Klan Gucii. Je to príbeh o tom, ako Patrizia Reggiani, bývalá manželka Maurizia Gucciho, plánovala zabitie svojho manžela, vnuka renomovaného módneho návrhára Guccia Gucciho.

Reklama

Na víkend 15. a 16. januára je naplánovaný celovečerný dokumentárny film o Karlovi Gottovi s názvom KAREL. Projekcie začínajú rovnako o 19:00 h. V nedeľu si na svoje môžu prísť aj deti o 16:00 h sa bude premietať Rodina Adamsovcov 2. Vydať sa s nimi môžete na letnú dovolenku, avšak tam kam zavítajú z nich nie sú príliš nadšený, keďže svojím nevšedným a podivným chovaním terorizujú nové kraje.

Viac o programe nájdete tu.

 

Dom umenia ponúka tento týždeň výstavy, od budúceho začnú filmové projekcie

 

Výstavné priestory Domu umenia sú opäť otvorené od 11. januára. Môžete ich navštíviť v pondelok až piatok od 14.00 do 17.00 h a v sobotu od 14.00 do 18.00 h. Na základe platných opatrení sú prístupné v režime OP.

Ako súčasť 23. ročníka česko-slovenského festivalu Piešťanské Rendezvous je nainštalovaná výstava obrazov, karikatúr a fotografií inšpirovaná fenoménom  Bolka Polívku.

Mini galéria prezentuje Súbornú výstavu výtvarného umenia , kde môžete vidieť diela autorov – Vladimír Kudlík, Miloš Šimunda, Kateřina Makav Václavková, Bohumír Bachratý, Eva Linhartová, Jitka Bezúrová, Zuzana Málenková, Katarína Zemková, Naďa Mikolášiková a Viera Fuseková.

Potešiť sa môžete tiež pohľadmi na fotografie Ľudovíta Lenocha v rámci prezentácie podporenej Literárnym fondom s názvom Zlomky poznania.

V pondelok 17. januára je na pláne projekcia filmu Želanie pre Ježiška. Začína o 18:00 h. Kompletný program nájdete tu.

-red-

Populárne články