Connect with us

Aktuality

Kapelu Guns N‘ Roses privezie desať kamiónov a šesť autobusov

Published

on

Reklama

Pre kapelu ju najdôležitejšia bezpečnosť – požadujú hladký presun na miesto vystúpenia pod dohľadom polície. Rocková legenda zahrá na piešťanskom letisku v piatok 13. júla.

Podľa slovenských organizátorov chcú zástupcovia kapely vopred vedieť ako presne bude vyzerať areál, kde budú rozmiestnení ochrankári aj zdravodníci. V manuáli koncertu dokonca presne špecifikujú materiál, z ktorého musia byť vyrobené bezpečnostné zábrany.

Reklama

„Ide o presné inštrukcie, takže z nich vychádzame. Samozrejme, je aj v našom záujme, aby sa priaznivci, ktorí prídu na piešťanské letisko cítili komfortne a užili si dokonale šou tejto fenomenálnej skupiny,“ uviedol člen organizačného tímu Miroslav Brondoš.

Mapa koncertného areálu:

Reklama

[singlepic id=32720 w=320 h=240 float=center]

Prísne bezpečnostné nároky musia dodržiavať aj fanúšikovia. Na koncert nemôžu vziať okrem zbraní, zvierat, pyrotechniky, laserových pier ani fľaše, plechovky, reťaze, tyče na zástavy a ďalšie potenciálne nebezpečné predmety.

Prísne zakázané je zhotovovanie záznamov. Kamery a fotoaparáty podľa organizátorov návštevníkom bezpečnostná služba odoberie a uschová.

Axl Rose a spol. do Piešťan mieria s desiatimi kamiónmi a šiestimi autobusmi. Usporiadatelia pre nich pripravujú 12 miestností vrátane minitelocvične či izby pre masérku. Pre kompletnú výpravu si Američania objednali 85 večerí. So stavbou pódia a riešením technických otázok im bude asistovať približne 70-členný tím.

Brány letiska sa pre návštevníkov otvoria o 13.00 h. Zo stanice bude v polhodinových intervaloch od 16.00 h premávať kyvadlová doprava.

Vystúpenie prvej kapely – Siempre & Lukáš Adamec je naplánované na 17.10 h. Potom zahrajú Dorian Gray (18.15 h), Arakain a Lucie Bílá (19.20 h). Predpokladaný začiatok koncertu Guns N‘ Roses je o 22.00 h.

Text: ts/red

Populárne články