Connect with us

Kultúra

Jar privíta v Kursalone aj Peter Lipa

Published

on

Reklama

Slovenská džezová legenda Peter Lipa sa na svojom jarnom turné EU 4 zastaví v Piešťanoch s najlepšími európskymi inštrumentalistami – Ruggero Robin (I) – gitara, Raphael Wressnig (AT) – organ a Tamás Berdisz (HU) – bicie na Veľký piatok – 6.apríla.

[singlepic id=27402 w=320 h=240 float=right]Koncert v Art Jazz Gallery Kursalon začne o 20,00 h a vstupné stojí 8 eur. Šálku kávy s riaditeľom Centra výskumu rastlinnej výroby Piešťany Jánom Kraicom si budete môcť vychutnať vo Frapperii Kursalonu vo štvrtok 12. 4. o 16,30 h, kedy porozpráva záujemcom o tom Ako chutia gény?

Reklama

Piatkový jazz 13. apríla o 20,00 h v Art Jazz Gallery odohrá Erik Rothenstein Duduk Esemble Quintet (vstupné 3 €) a o deň neskôr – v sobotu 14.4. o 18,00 h vás pozvú do veľkej sály Kursalonu mladí kresťania na koncert v cykle Light of Life. Vystúpia na ňom kapely Four Kornerz (UK) a Out of control (SK). Vstupné dobrovoľné.

Whiskyho cestovateľské kino začne premietať v utorok 17.4. o 19,00 h v Art Jazz Gallery. Známy rocker na ňom predstaví fotografie a zážitky z ciest po Venezuele, Bolívii, Peru a Chile. Hudobnou „troškou“ a sprievodným slovom prispeje aj Peter „Punto“ Remiš. Vstupné 2 €.

Reklama

Na záver apríla (27.4. o 20,00 h) to na pódiu v Art Jazz Gallery opäť „rozbalí“ energický saxofonista Milo Suchomel so svojím Quartetom. Vstupné: 3 eurá.

Na svoje si prídu aj milovníci swingu, rocku či jemných melódií počas pravidelných večerov so živou hudbou, ktoré pokračujú aj v apríli v Art Jazz Gallery – každý druhý štvrtok OLDIES 5.4. a 19.4. od 19,30 h, stredy sú vyhradené pre Swing Formation (11.4. a 25.4.) a Classic Songs (18.4.). Domáci džezmeni zahrajú pod taktovkou Ondreja Boteka počas pondelkových JAM SESSION a ako stage kapela – ART JAZZ GALLERY BAND sa predstavia v piatok 20. apríla o 20,00 h (3 €).

Celý program na mesiac apríl nájdete aj v prílohe, na stránke www.kursalon.sk a všetky novinky sú zverejnené na facebookovej stránke Kursalon alebo ArtJazzGallery Piešťany/IJP n.o.

Pozývame Vás!

Adriana Drahovská, Kursalon, International jazz Piešťany, n.o. Foto: peterlipa.com

Populárne články