Connect with us

Kultúra

IMT Smile predstaví v Piešťanoch „čarovný mikrofón“ a pokrstí výberové CD

Published

on

Reklama

Úspešná kapela IMT Smile na čele s Ivanom Táslerom pripravila pre fanúšikov ďalšiu novinku – vyráža na špeciálne akustické turné. Na prvom koncerte v piešťanskom Dome umenia v piatok 9. októbra predstavia okrem nového programu aj takzvaný čarovný mikrofón, budú s divákmi debatovať, a zároveň kapela pokrstí svoje nové výberové CD z radu best s názvom “IMT Smile – ACOUSTIC BEST”.

Nový koncertný formát IMT Smile ACOUSTIC má byť nielen o akustických verziách známych hitov, ale aj o originálnej atmosfére, ktorú podporí zaujímavá scéna, hudobní hostia a takzvaný čarovný mikrofón.

Reklama

 

Okrem tradičných akustických hudobných nástrojov predstavia muzikanti svoje umenie aj na ďalších neobvyklých inštrumentoch, ktoré bežne na koncertoch IMT Smile nevidieť. Na divákov tak čakajú zaujímavé aranžmány skladieb Ivana Táslera, ale aj ako hosť ďalší spevák – Jozef Kuriľák, známy tiež ako rozhlasový a televízny moderátor. “Dodo prijal moje pozvanie, nakoľko hudobný žáner, ktorému sa venuje, teda hudba dávnejších rokov, sa do tohto akustického programu veľmi hodí. A využijeme pravdepodobne aj jeho moderátorské zručnosti,” naznačuje spevák Ivan Tásler.

Reklama

IMT Smile1 Zároveň dodáva: “Novinkou, ktorú sme doteraz nikdy neskúsili je, nazval som to tak interne – čarovný mikrofón. Diváci budú mať priestor, sa nás opýtať na veci týkajúce sa hudby a kapely, ktoré ich zaujímajú. Pretože na týchto koncertoch budem aj ja rozprávať možno o niečo viac, než som zvykol. S mnohými skladbami sa totiž spájajú skvelé príhody, ktoré, verím, fanúšikov zaujmú a možno aj pobavia.” Kapela už intenzívne skúša vo svojom nahrávacom štúdiu Valec a pripravuje akustický program.

IMT Smile_ACOUSTIC_PiestanyVýberovka, ktorú zároveň pokrstia na piešťanskom koncerte obsahuje okrem známych 15 akustických hitov ako bonus aj nové verzie skladieb Po kvapkách a Urobme si lásku.

CD_IMT Smile_ACOUSTIC BESTZdroj: IMT Smile management, Foto: Marek Lukáč

 

Populárne články