Connect with us

Kultúra

ICE CUBE bude na Slovensku rapovať so synom

Published

on

Reklama

Na blížiacom sa najväčšom hip-hopovom festivale TOTO JE HIP HOP 2011 v areáli piešťanského letiska sa chystá vskutku veľká vec. Headliner tohto sviatku všetkých raperov, americká superhviezda ICE CUBE tu počas prvého júlového víkendu vystúpi aj so svojím synom.

[singlepic id=15149 w=320 h=240 float=left]ICE CUBE bude na svojom prvom koncerte na Slovensku sprevádzaný aj jedným z najlepších rapperov z West Coastu – W.C. – známy z projektu WESTSIDE CONNECTION (ICE CUBE – WC – MACK 10). Toto trojhviezdne spojenie má na konte albumy Bow Down a Terrorist Threats, a skvelé single Gangstas Make The World Go Round a titulnú Bow Down.

Reklama

Veľkým lákadlom však bude práve vystúpenie otca O’Shea Jacksona, čo je pravé meno ICE CUBE-a a jeho syna. Ten vystupuje pod prezývkou DOUGHBOY, ktorú si vybral podľa úlohy svojho otca v kultovom filme Boyz N The Hood. Je evidentné, že jablko nepadlo ďaleko od stromu a DOUGHBOYovi predpovedajú odborníci sľubnú budúcnosť. S otcom už naspieval aktuálne single z nového albumu I Am The West. “O tom, aký je DOUGHBOY raper sa môže každý presvedčiť sám, keď si z nového ICE CUBEovho albumu vypočuje skladby She Couldn´t Make It On Her Own alebo Ya´ll Know How I Am. Naozaj to stojí za to.

A my sme veľmi radi, že sa na jednom pódiu obaja predstavia aj na festival TOTO JE HIP HOP 2011,” povedal zástupca organizátora Kuul Fabrik Tomáš Marko. Organizátori sa rozhodli pripraviť na oplátku prekvapenie pre ICE CUBE-a. Keďže je milovníkom klobúkov, jeden dostane aj od nich. „Chystáme mu jako darček klobúk zo slovenského kroja,“ prezradil Marko.

Reklama

[youtube width=“522″ height=“320″]http://www.youtube.com/watch?v=6wIWIOIDlWA[/youtube]

Text a foto: TS TOTO JE HIP HOP

Populárne články