Connect with us

Kultúra

Horkýže slíže odštartovali turné, zajtra zahrajú v Piešťanoch

Published

on

Reklama

Do bratislavskej Inecheby prišlo 5-tisíc fanúšikov. Už 2. marca potešia Kuko a spol. svojich fanúšikov na Zimnom štadióne v Piešťanoch.

[singlepic id=40002 w=520 h=340 float=center]

Reklama

 

Kapela v Bratislave odohrala dovedna 30 skladieb a ako už býva zvykom, pripravila si aj množstvo fórikov. Výsledkom bol nadšený dav, ktorí hudobníkov nechcel pustiť z pódia.

Reklama

Slíže ponúkli svoje najväčšie hity, ale aj niekoľko songov z nového albumu St. Mary Huana Ganja. V duchu ostatnej štúdiovky kapely sa niesla aj vizuálna zložka šou – na pódiu sa vynímal obrovský volant, veľká LED projekcia a na bokoch videá v kruhoch pripomínajúcich spätné zrkadlá.

„Väčšinou sa prvých koncertov kapely obávajú, že to ešte nebude zohraté, ale prvýkrát v histórii sme si dali tri generálky, takže toto bol už štvrtý koncert. Aj preto to bolo úplne v pohode a veľmi sa nám to páčilo,“ povedal bezprostredne po koncerte spevák Kuko.

Svetelná šou, kostýmy, množstvo pyro efektov, vsuvky vo vystúpeniach hostí turné Dilemma a Slobodná Európa, ale najmä kvalitné podanie najznámejších piesní a množstvo nečakaných vtipov dohnali viackrát divákov k spontánnemu potlesku. Slíže sa na chvíľu zahrali aj na Police či Rage Against the Machine.

„Robí to celý svet, už som počul aj Red Hot Chilli Peppers hrať Nirvanu. Nie je to tak, že by sme si z nich robili srandu, je to skôr pocta. Každý to pozná a my si pri tom rozohrejeme prsty,“ komentoval s úsmevom humorné vložky Kuko, ktorý sa pri známom songu RNB Soul premenil na dídžeja Pizzeriu so svojráznou šiltovkou na hlave vyrobenou na mieru z papierového obalu od pizze.

[youtube width=“560″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=OPi6xTUc3Uo[/youtube]

Text: tlačová správa

Populárne články