Connect with us

Kultúra

Horkýže slíže odovzdávali Slávikov

Published

on

Reklama

Jednou z prvých zastávok turné populárnej kapely bola aj obec Podolie. Horkýže slíže tam spolu s Polemicom, Zoči Voči a Bank of Joe roztancovali publikum v sobotu 1. februára.

[singlepic id=51077 w= h= float=center]

Reklama

Pri vymýšľaní scenára turné s názvom Zlatý slávyk in memoriam chystajú! popustili uzdu fantázii a vôbec si nebrali servítku pred ústa. Svojim hudobným kolegom, s ktorými často vystupujú aj na jednom pódiu, upravili názvy na nepoznanie.

Medzi nominovanými na Zlatého slávyka sa tak ocitli aj interpreti ako No Face, Peter Gýč Projekt, Iný sós či Celulitídest Buckingam! A to je podľa skupiny len strohý výber zo zoznamu ostatných „súťažiacich“ v ankete.

Reklama

Spevák Kuko priznal, že väčšina mien je z jeho hlavy. „A to mi ešte neprešli tvrdšie výrazy,“ posťažoval sa rocker, ktorý ale pripomenul, že aj v tomto prípade ide hlavne o recesiu.

Horkýže slíže, ktoré hrali spolu s kapelami Polemic, Zoči Voči a Bank of Joe, pojali celý koncertný program ako spomienku na nedávno zrušenú anketu Slávik. S humorom sebe vlastným si pripravili „galaprogram“, ktorý sa ponáša na televízne vyhlasovania výsledkov. Nebude chýbať moderátor, videonominácie v jednotlivých kategóriách, originálne, špeciálne navrhnuté sošky pre víťazov ani pozvaní hostia – prísť má aj Majka z Gurunu, Karel Gott či vzácna a známa hudobná návšteva zo zahraničia – ŠPink!

Text: Tlačová správa agentúry Duna (krátené) Foto: Mário Petlák, Ľubomír Gabriš

Populárne články