Connect with us

Kultúra

Horkýže slíže chcú do nového klipu fanúšikov

Published

on

Reklama

Kapela čaká na fotky svojich obdivovateľov pri tabuli s názvom mesta alebo obce, z ktorej pochádzajú. Budú použité vo videoklipe ku skladbe SN, TO, MI, LM, BA.

[singlepic id=40002 w=520 h=340 float=center]

Reklama

 

Text piesne z nového albumu St. Mary Huana Ganja je plný slovenských aj českých miest. V refréne sú použité skratky dvanástich slovenských okresov. Idea členov kapely je jasná – ľudia sa majú odfotiť pri tabuli s názvom svojho mesta, či obce a fotku poslať priamo skupine na adresu slizeklip@gmail.com. Najlepšie fotky budú zaradené do videoklipu.

Reklama

Vítané sú obrázky z akéhokoľvek českého a slovenského mesta alebo obce. „Myslíme dokonca aj na bezdomovcov, tí sa môžu odfotiť pri hociktorej tabuli,“ poznamenal Kuko.

Autori fotografií by mali k svojej foto uviesť aj kontakt a mesto, kde chcú prísť na koncert. Tí, ktorých si skupina vyberie pre svoj nový videoklip, vyhrajú dve vstupenky na ľubovoľný koncert a nové CD. „Počas koncertu v danom meste zavoláme víťazov na pódium, kde sa s nami budú môcť odfotiť a aj tieto zábery plánujeme použiť v klipe, preto apelujeme, aby svoje foto posielali najneskôr týždeň pred koncertom v ich meste“ dodal Kuko.

Turné s názvom Horkýže Slíže hľadajú talent! Už 20 rokov štartuje 28. februára v bratislavskej Incheba Expo Aréne. Už 2. marca zahrajú spolu so Slobodnou Európou a Dilemmou aj na piešťanskom zimnom štadióne.

[youtube width=“560″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=OPi6xTUc3Uo[/youtube]

Zdroj: Tlačová správa

Populárne články