Connect with us

Aktuality

Ochutnávka ponúkne zmes vína a slov

Published

on

Reklama

Divadlo Hlavina z Radošiny pripravilo pre všetkých milovníkov rázovitého dedinského humoru z pera Stanislava Štepku predstavenie Ochutnávka alebo zmes vína a slov z ročníkov 2000 – 2014. Túto jedinečnú zmes v podaní hercov aj z nášho regiónu, môžete ochutnať v piešťanskom Dome umenia v piatok 13. februára. 

Hlavina

Reklama

Autor a réžia: Stanislav Štepka
Hudba: Ján Melkovič, Juraj Haško, Pavol Varga
Choreografia: Kristína Jančovičová

Účinkujú: Martina Krištofová, Matej Močko, Michaela Urbánková, Martin Mihalik, Boris Bačik, Kristína Jančovičová, Miroslav Kľučka, Jana Veličová, Martin Škoda, Jozef Kučera, Mária Escherová, Marián Oravec,  Filip Pastula

Reklama

Divadlo Hlavina  je na scéne už pätnásť rokov. Pri tejto príležitosti  pozýva divákov ochutnať vzorku z každého ročníka doterajšej tvorby. Od  roku 2000  sa súboru pravidelne podarilo uviesť každý rok jednu hru Stanislava  Štepku. Prvým titulom bolo Ženské oddelenie, v roku 2013 mala premiéru  štrnásta hra Ako bolo.

Najnovším titulom  je Ochutnávka, dúfame že  divákom bude chutiť… Vstupné: 7,- €. Vstupenky si môžete zakúpiť v pokladni Domu umenia Piešťany   v pondelok – piatok 14.oo – 17.o0 h.

(inf)

Populárne články