Connect with us

Aktuality

Hip-hoperi sa do Piešťan tento rok nevrátia

Published

on

Reklama

Organizátori festivalu, ktorý sa vlani presťahoval z Hornej Stredy do Piešťan zverejnili prehlásenie, v ktorom upozorňujú, že Toto je hip-hop 2012 sa neuskutoční.

[singlepic id=15855 w=320 h=240 float=left]„Po šiestich úspešných ročníkoch festivalu Toto je hip-hop bude tohtoročné leto bez hiphopového festivalu. Po fantastických víkendoch na Hornej Strede a takisto na Piešťanskom letisku sa budú milovníci pomalých beatov musieť zaobísť bez známej hiphopovej žúrky,“ píše sa na webe http://www.totojehiphop.sk/ „Momentálne sa snažíme zachovať kontinuitu a priniesť Vám ako náhradu jesennú indoorovú verziu, kde by sa opäť stretol výkvet slovenskej a českej hiphopovej scény doplnený o známeho headlinera,“ prisľúbili organizátori.

Reklama

Festival sa v Piešťanoch prvýkrát uskutočnil vlani, počas prvého júlového víkendu. Podobný termín (29. a 30. júna) má v tomto roku na letisku rezervovaný agentúra Duna, ktorá tu usporiada Topfest. Minulý rok sa Piešťany zmenili na centrum hip-hopu, keď sem prišla slovenská aj česká špička tohto žánru. Hlavnou hviezdou víkendu bol zakladateľ štýlu gangsta raper Ice Cube. Podujatie trochu znepríjemníl výdatný dopoludňajší dážď a blato, ktoré sa po ňom okolo pódia vytvorilo.

[nggallery id=884]

Reklama

Text a foto: M. Palkovič

Populárne články