Connect with us

Kultúra

Garážové kapely obsadia v piatok Lodenicu

Published

on

Reklama

Hneď štyri začínajúce skupiny zahrajú milovníkom pop punku a alternatívneho rocku 2. marca o 20.00 h v Lodenica Muzik Pube.

Prvá z nich The Downhill sa vlani prebojovala do celosvetového finále najväčšej medzinárodnej súťaže amatérskych skupín EMERGENZA 2011 a obsadila vynikajúce 11. miesto. Taktiež vyšlo debutové EP s názvom Time to Lie, ktoré promovali na celoslovenskom turné. Nasledoval videoklip Day After Day, ktorý úspešne v niekoľkých slovenských a českých hitparádach.

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=0d97fpocJlE[/youtube]

Ďalšími účinkujúcimi budú Zoči-Voči. Punk-rockeri z Nitry majú radi metalcore aj hardcore, ale nevyhýbajú sa ani popu. Na začiatku kariéry hrali skladby kapiel ako Zóna A, ale postupne začali prezentovať vlastnú tvorbu, s ktorou sa chystajú aj do Lodenice.

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=Y5o7b0Jeyck[/youtube]

Fishing Strip hrajú pop-punk s prívlastkom kalifornský. Ich inšpiráciou sú kapely ako Blink 182 a Sum 41. Ich klip Nájdi svoj štýl sa dostal do súťaže Slávik 2011 a momentálne nahrávajú debutový album.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=-UJBIwXgq_I[/youtube]

Fallen Avenue z Prievidze hrajú alternatívny rock. Nedávno nahrali prvé EP, ktoré budú prezentovať aj na koncerte v Lodenica Muzik Pub.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=eX4WtV-JPr0[/youtube]

-inf-

Populárne články