Connect with us

Kultúra

Entita a Heroes vytancovali útulku 824 eur

Published

on

Reklama

Po veľkom úspechu charitatívneho podujatia hovoria organizátori o založení tradície. Dve tanečné skupiny spoločne  predviedli svoje umenie zaplnenej sále kina Fontána 28. februára a vyzbierané peniaze odovzdali piešťanskému útulku.

[singlepic id=26430 w=320 h=240 float=right]Suma, ktorou fanúšikovia Entity a Heroes na zvieratá prispeli prekvapila publikum, samotných účinkujúcich, ale najmä Ľubomíru Bálekovú z tunajšej pobočky Slobody zvierat: „Hovorí sa, že obdarovaný je ten kto dáva, a dnes ste tými obdarovaými vy všetci. Prišli ste podporiť nemé tváre, ktoré sú opustené a mnohokrát týrané a končia v útulku. Srdečne ďakujem v mene 105 srdiečok na štyroch lapkách.“

Reklama

Nápad zorganizovať toto podujatie dostala Stanka Žáková, vedúca tanečnej skupiny Entita. O spoluprácu požiadala riaditeľku Mestské kultúrne strediska Martu Jurčovú, veľa dobrovoľníkov a najmä chalanov z Heroes a spolu vytvorili hodinový program, počas ktorého sa tanečníčky a tanečníci a striedali na pódiu a predvádzali svoje umenie. Diváci ich na odmenili nadšeným potleskom.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=kD8ScNP_p6Q[/youtube]

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=FaBI2Abr6WA[/youtube]

[nggallery id=1470]

Text, foto a video: Martin Palkovič

Populárne články