Connect with us

Kultúra

Fuera Fondo natočili klip so Sisou Fehérovou na počesť Amy Winehouse

Published

on

Reklama

Kapela Fuera Fondo prichádza s novým, v poradí už štvrtým klipom. Skladba You´re Wondering Now je cover verziu piesne od jamajskej legendy Skatalites z roku 1964, ktorú si však osvojilo viacero zvučných mien svetovej scény, napríklad The Specials alebo Amy Winehouse. Práve ona bola hlavným podnetom pre tento projekt.

[singlepic id=32862 w=320 h=240 float=left]Jej hlas v piesni nahradila nemenej talentovaná slovenská speváčka Sisa Fehérová pôsobiaca na českej scéne, ktorú mohli diváci vidieť v speváckej súťaži Hlas Česko-Slovenska.

Reklama

Ako sa uvádza aj v titulkách klipu, pieseň je venovaná pamiatke zosnulej speváčky Amy Winehouse, ktorá náhle zomrela 23. júla 2011 vo veku 27 rokov, ako aj Curt Cobain, Jim Morrison, Jimi Handrix a ďalší.

Chalani z kapely speváčku uznávali a preto im táto smutná udalosť vnukla myšlienku spraviť pieseň na jej počesť, ktorú kedysi naspievala aj samotná Amy so svojou kapelou alebo v duete s The Specials.

Reklama

REKLAMA
Camping Pullman - neseďte doma, príďte k nám

Pieseň nesie pozitívny odkaz, dobrú energiu, zábavu a letnú atmosféru, tak ako to mala kapela v pláne. To ako sa na ňu treba zabávať ukázala Fuera Fondo aj Sisa Fehérová priamo v klipe. Nech sa páči – You´re Wondering now:

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=t6vsfq2GQX0[/youtube]

Text a foto: ts

Populárne články