Connect with us

Kultúra

FRIDA – maľovať a milovať už dnes večer v Dome umenia

Published

on

Reklama

Teatro WÜSTENROT uvedenie v pondelok 25. júna o 19:00 h v Dome umenia v rámci 63. music festivalu Piešťany muzikál FRIDA Maľovať a milovať. Ide o dielo hudobného skladateľa Rudolfa Geriho a spisovateľa, autora libreta a textov piesní Daniela Heviera, v réžii Karola Vosátka.

Životný príbeh legendárnej mexickej maliarky Fridy Kahlo je plný vášne, lásky, humoru, podmanivej hudby, hýrivých kostýmov
a tanca.

Život a dielo excentrickej maliarky Fridy Kahlo a jej životného partnera Diega Riveru sú pre univerzálnosť posolstva príťažlivé aj pre našu dobu. Autori tohto diela sa sústredili na hĺbku myšlienok a vnútorné posolstvo, ktoré bolo základným obsahom oscarového filmu Frida Kahlo s očarujúcou Salmou Hayek.

Reklama

V nádherných farebných kostýmoch, sólisti a tanečníci na fantastickú hudbu so živým orchestrom vám predvedú oslavu neskrotného života jednej z najvýznamnejších maliarok
20. storočia.

Ako Frida Kahlo sa predstaví Katarína Ivanková, Diega Riveru stvárni Tomáš Palonder, v roli Cristi alternujú Mirka Partlová a Natália Puklušová.

Reklama

-pr-

 

Populárne články