Connect with us

Kultúra

Festival Punkáči deťom je plný noviniek

Published

on

Reklama

Jediný benefičný punk-rockový festival na Slovensku otvorí svoje brány vo štvrtok 21. júla. Tento rok na piešťanskej Lodenici vystúpi viac ako 60 kapiel z celého sveta.

[singlepic id=15652 w=320 h=240 float=left]„K hudobnému programu pridávame okrem dvoch hlavných pódií ešte jedno kryté, kde bude každú noc po skončení hlavných pódií prebiehať ska-reggae párty až do rána,“ predstavil novinku tohto ročníka organizátor festivalu Andrej Siget.

Reklama

Okrem hudobného zážitku si môžu návštevníci vyskúšať aj množstvo sprievodných atrakcií. Vo FUN ZÓNE bude vodný futbal, pivné súťaže, stolný futbal a návštevníci vyberú Miss punkerku. V areáli nebude chýbať internetová kaviareň, kočovná čajovňa ani stánok Punky Dolls s reklamnými predmetmi festivalu. Návštevníci tam nájdu všetko možné od tričiek, mikín, nášiviek až po krígle s logom Punkáči deťom.

„Mysleli sme aj na vege jedlo, ktoré sa bude dať zakúpiť v kočovnej čajovni a v hare krishna stánku kde budú ponúkať aj kúsok svojej hudobnej kultúry,“ povedal Andrej Siget a vymenoval aj ďalšie novinky: „Chystáme tiež premietanie krátkych filmov s prednáškami a divadelné predstavenia. Zastúpenie budú mať aj lesoochranári, Sloboda zvierat a Ľudia proti rasizmu. Nezabudli sme ani na šoférov, pre ktorých bude v areáli k dispozícii alkoholtester.“

Reklama

Párty plná piva, dievčat a hlavne hudby sa skončí v nedeľu 24. júla.

Pozrite sa na minuloročnú fotogalériu Punkáči na Lodenici a prečítajte si tiež Punkáči získali pre deti tento rok do 1500 eur a vrecia plné hračiek.

Autor: ts

Populárne články