Connect with us

Kultúra

Festival Lodenica – skvelá zostava na jedinečný záver leta

Published

on

Reklama

Posledný prázdninový víkend, teda 28. – 30.august, bude patriť už 16. ročníku rodinného country festivalu v areáli piešťanského autocampingu Lodenica.

mp-08-25-11-36744

Reklama

Organizátori lákajú tento rok na mená ako Tomáš Klus, František Nedvěd, Tublatanka, Čechomor a vraj sú v talóne ešte nejaké prekvapenia. Programom odlišný, atmosférou jedinečný a skvelými ľuďmi známy festival aj tento rok presviedča, že sa oplatí prísť.

V pásme Trampská romanca sa predstavia interpreti trampskej muziky. Stačí spomenúť barda trampskej piesne Mikiho Ryvolu, ktorý vystúpi so skupinou Nezmari. Príde aj skupina Belasí, Pekaringo a dnes už legendárna brnenská skupina Karabina. Ďalej sa predstavia reprezentanti folku Samo Smetana a Banda s tanečnou skupinou Credance. Blue grass zahrajú Žobráci, Cop a Poutníci. Úsmev vyčarujú veselé texty piesní skupín Slniečko a Bukasový masív. Prídu aj Allan Mikušek so skupinou AM band, Banjo band Ivana Mládka, skupina Čechomor, k videniu a hlavne počutiu bude aj nový slovenský objav Simona Martausová, či pravidelný hosť František Nedvěd so skupinou Tee Break.

Reklama

Svoju premiéru zažijú na pódiu Lodenice Cigánski diabli, ale aj skupina Tublatanka, ktorá svoje najväčšie hity ponúkne v jedinečnej verzii so sláčikovým kvartetom Adventure Strings.

Najväčším lákadlom bude určite aj tento rok Tomáš Klus, ktorého si piešťanské publikum doslova zamilovalo a zrejme to bude láska obojstranná, pretože špeciálne do Piešťan sa vraj Tomáš veľmi teší každé leto na konci prázdnin.

Moderátor Michal Hudák je zárukou, že bude opäť aj veľmi veselo a nielen vďaka nemu. „Ešte máme pripravené nejaké prekvapenia, ktoré zverejníme v priebehu naledujúcich dní – zatiaľ môžem prezradiť iba to, že nám na Lodenicu pribudne ešte viac zábavy,“ povedal organizátor Dušan Drobný.

Text: Tlačová správa

Populárne články