Connect with us

Kultúra

Džezoví bratia s Middletonom, siete v meste a Miesta v sieti…

Published

on

Reklama

Jesenné džezové koncerty v Kursalone pokračujú aj tento piatok – 23.9. o 20,30 h vystúpi v Art Jazz Gallery formácia Štefan Bartuš Jazz Brother feat. Andy Middleton v zložení Andy Middleton (USA) – saxofón, Štefan „Pišta“ Bartuš – kontrabas, Michal Bugala – gitara, Ľuboš Šrámek – klavír a Peter Solárik – bicie. Pätica vysoko profesionálnych umelcov zaručuje kvalitný umelecký zážitok.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=t2WY9MTawSY[/youtube]

Reklama

V sobotu 24.9. park za Kursalonom opäť ožije farebnými fotografiami na sieťach, zavesených od stromu k stromu – od 10,00 h sa tu koná pravidelná výstava fotografií v plenéri – PARKFOTO 2011, ktorú organizuje Piešťanský fotoklub. Ak pretrvá pekné počasie v nedeľu 25.9. sa na terase od 18,30 h uskutoční hudobná rozlúčka s letom,  v štýle COUNTRY zahrajú „kovboji“ zo skupiny ROVERS.

Posledný septembrový pondelok si prídu zadžemovať do Art Jazz Gallery od 20,30 h na pravidelnú JAM SESSION džezmeni z Piešťan a okolia. V utorok 27.9. o 18,00 h sa v Kursalone predstaví spisovateľka Veronika Šikulová v programe Miesta v sieti, organizovanom Mestskou knižnicou mesta Piešťany. Súčasťou bude i vystúpenie energickej etnokapely BALKAN SAMBEL. V prípade pekného počasia na terase, inak vo veľkej sále Kursalonu. Streda 28.9. bude patriť  CLASSIC SONGS – najznámejším poprockovým „slaďákom“ v podaní Števa Adamca – od 20,30 h v Art Jazz Gallery. Septembrové hudobné menu uzavrú piatkovým koncertom ONDREJ BOTEK BAND  – 30.9. o 20,30 h v Art Jazz Gallery Kursalon.

Reklama

„V októbri chystáme opäť koncerty zvučných mien – v Art Jazz Gallery Kursalone vystúpi napríklad RADOVAN TARIŠKA SEXTET (7.10.), BORIS ČELLÁR a LUCIA LUŹINSKÁ so špeciálnym hosťom bubeníkom a džezovým profesorom z USA HOWARDOM CURTISOM, na piane sa predstaví GREGOR FTICAR (SLO) a na kontrabase zahrá JURAJ GRIGLÁK (14.10.). V druhej polovici mesiaca k nám zavítajú muzikanti so susedného Rakúska – formácia FINE FOUR (21.10.) a posledný piatok (28.10.) sa v projekte JAZZONANCE spolu so spevákom Bercom Baloghom zíde na pódiu džezová hudobná špička (Ľ. Šrámek, M. Hloucal, M. Suchomel, Š. Bartuš, D. Novakov). Ako novinku uvedieme SWING FORMATION (5. a 19.10.) – najznámejšie swingové melódie zahrá nová formácia piešťanských hudobníkov. V cykle Whiskyho cestovateľské kino (18.10.) sa opäť stretnete so spevákom Whiskym zo Slobodnej Európy a Petrom „Puntom“ Remišom,“ informovala A. Drahovská z Internationl Jazz Piešťany.

Autor: inf

Populárne články