Connect with us

Kultúra

Džezové leto so spevom aj rock s fujarou

Published

on

Reklama

Terasa Kursalonu už začiatkom júla ožila hudbou, a keďže sme zaznamenali veľký záujem návštevníkov, v auguste sa môžete tešiť na ešte pestrejší program.

[singlepic id=16920 w=320 h=240 float=right]Džezové leto pokračuje tento piatok (27. 7.) o 20,00 h koncertom domáceho talentovaného džezmena Tomáš Gajlíka s výbornou speváčkou Zuzkou Vlčekovou, držiteľkou ocenenia Nová tvár slovenského jazzu – Tomáš Gajlík Trio & Zuzka Vlčeková.

Reklama

Nedeľné avizované Country na terase nebude, ale vystúpia domáci rockeri z kapely iX v programe OLDIES (29.7. od 20,00 h).

V pondelok (30. 7. o 20,00 h) si na terase Kursalonu zadžemujú piešťanskí muzikanti so svojimi hosťami na JAM SESSION a prvý štvrtok v auguste si opäť môžete zatancovať na OLDIES (2. 8. o 19,30 h). Piatok (3. 8. o 20,00 h) bude opäť patriť džezu, tentoraz sme do Piešťan pozvali novú formáciu z neďalekého Nového Mesta nad Váhom – Blue Note Jazz Band.

Reklama

Rodičov s deťmi pozývame spolu s Mestskou knižnicou Piešťany v prvú augustovú nedeľu (5. 8. o 10,00 h ) na divadielko o neposednom dievčatku EMULIENKA – v podaní Teatro Pimprlo. Popoludní o 17,00 h bude kraľovať na terase Kursalonu krása – Módnu prehliadku exkluzívnych svadobných a ručne maľovaných spoločenských šiat predvedie Svadobný salón Ľubica.

Počas augusta na Vás ešte čaká novinka – HOT LATINO DANCE PARTY (štvrtok 9.8. o 19,30 h) – jediná tanečná diskotéka v meste na terase, vystúpenie D-Blues bandu– rockovo-bluesová formácia s fujarou (štvrtok 23.8. o 19,30 h), a tiež špičkoví džezoví hudobníci ako Vlado Vizár, Boris Čellár či kapela Nothing but swing. Viac v priložených programoch!

Pozývame Vás!

Adriana Drahovská, Kursalon, International jazz Piešťany, n.o.

Populárne články