Connect with us

Kultúra

Dom umenia burácal salvami smiechu

Published

on

Reklama

Vypredaný Dom umenia sa 21. januára večer dočkal v poradí už tretieho predvedenia divadelnej hry Zmiešaná štvorhra. Vypredaná sála doslova burácala salvami smiechu, ale predstavenie Radošinského naivného divadla o hľadaní šťastia z najsúčasnejšej súčasnosti nabádalo aj k zamysleniu sa nad zmyslom života. V komédii sa predstavili napríklad Michal Kubovčík, Barbora Švidraňová, Maruška Nedomová, a tiež autor hry Stanislav Štepka, ktorý sa pri vstupe na javisko dočkal spontánneho potlesku celého hľadiska. 

IMG_8631_resize

Reklama

„Včera po predstavení za mnou prišiel divák a povedal, že Radošinci nikdy nesklamú. Môžeme to povedať aj naopak, že piešťanské publikum nás tiež nikdy nesklamalo. Zmiešanú štvorhru sme v Dome umenia hrali už po tretí krát a vyzerá to tak, že sa s ňou do Piešťan ešte v budúcnosti vrátime,“ povedal o včerajšom vystúpení v Dome umenia Stanislav Štepka.

IMG_8647_resize„Momentálne sme začali skúšať novú hru s názvom Láskanie 2, ktorá má byť takým pripomenutím a spomienkou na Katarínu Kolníkovú. Tá by tento rok oslavovala 95 narodeniny a v hre chceme znovu spracovať tému odľudštenia vzťahov, ktorá je stále aktuálna. Na jeseň začiatkom novej divadelnej sezóny plánujeme začať prípravu ďalšej hry Spätné zrkadlo,“ dodal autor, herec a riaditeľ Radošinského naivného divadla Stanislav Štepka.

Reklama

IMG_8625_resizeIMG_8627_resizeIMG_8628_resizeIMG_8637_resize IMG_8650_resizeIMG_8653_resizeIMG_8655_resizeIMG_8659_resizeIMG_8661_resizeIMG_8660_resize-lt-

Populárne články