Connect with us

Kultúra

Diagnózu Frk liečili absurdným humorom

Published

on

Reklama

ŽiWell už druhýkrát dokázal, že sa môže zmeniť aj na divadelnú sálu. Dvojica Seriš – Hubinský prilákala v nedeľu 16. marca prekvapivo veľa divákov. Ich reakcie boli bezvýhradne pozitívne, divadlo by chceli v klube ŽiWell častejšie.

MP 03-16-14 107496Zľava: Juraj Hubinský a Pavol Palec Seriš

Reklama

Deň po prvom kole prezidentských volieb si zrejme chcelo od vysokej politiky oddýchnuť množstvo ľudí z Piešťan aj okolia. Dočasná divadelná sála sa zaplnila do posledného miesta. Možno aj preto, že Pavol Palec Seriš vlani úspešne odohral svoje autorské predstavenie Chutilo vám, páni?

REKLAMA

Reklama

PN-KY_banner_vikend

V komédii s názvom Dagnóza: Frk zloženej z humoristických skečov si na pomoc prizval Juraja Hubinského. Dvojica založila vlastné divadlo, ktoré volne nadväzuje na koncept, ktorý poznáme od legendárnych Voskovca a Vericha, či Lasicu a Satinského. V krátkych, do istej miery improvizovaných výstupoch sa pohrávajú s hovorovou komikou a absurdným dialógom.

Divákov pritom rozosmiali nielen ich slová, ale aj pohybové umenia Pavla Seriša. Mnohí z nich vraj už teraz netrpezlivo čakajú na ďalší kus talentovanej dvojice.

(mp)

Populárne články