Connect with us

Kultúra

Diabolský šansón v podaní Cigánskych diablov príde aj do Piešťan

Published

on

Reklama

UPOZORNENIE: PREDSTAVENIE SA NEKONÁ! Ak ste sa zapojili do súťaže o vstupenky, vaše odpovede budú zaradené do ďalšieho žrebovania o vstupenky na niektoré predstavenie v Dome umenia.

Cigánski diabli je názov jedinečného zoskupenia hudobníkov, ktorí od roku 1991 dokázali to čo sa v strednej Európe málokomu podarilo.

Reklama

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SAIB2OVVkpw[/youtube]

Ich skladby s nadšením po celom svete počúvajú tisícky oddaných fanúšikov ako aj kritici. Virtuózne husľové sóla primáša Štefana Banyáka, strhujúce výkony cimbalového kúzelníka Ernesta Šarköziho, krásne farby tónov violončela jeho manželky Silvie, klarinetové majstrovstvo Zoltána Grunzu a skvelá rytmicko harmonická súhra celého orchestra sú zárukou tých najkvalitnejších hudobných predstavení.

Reklama

S projektom Diabolský šansón sa Cigánski diabli predstavia spolu so speváckymi osobnosťami ako sú Sisa Lelkeš Sklovská, Mirka Partlová, Zoro Laurinc, Viktor Horján, Janko Jackuliak už 10. apríla o 19.00 h v Dome umenia.

Každý, kto nám do nedele 6. apríla pošle správnu odpoveď na otázku: “Koľko členov má orchester Cigánski diabli?” bude zaradený do žrebovania o dve vstupenky na Diaboslký šansón Odpovede posielajte na adresu sutaz@pnky.sk a do predmetu správy napíšte: Diaboslký šansón .

(red)

Populárne články