Connect with us

Kultúra

Depeche Mode Revival alebo a capella Fragile?

Published

on

Reklama

Boj o zákazníka ako sa patrí, zvedú v sobotu 7. decembra večer dva novo-mestské hudobné kluby. Zatiaľ čo klub Za Rampami láka na večer plný hudby legendárnej skupiny Depeche Mode, na námestí v jazzovom klube Blue Note vystúpi vokálna skupina hladiaca sluchové orgány skladbami v štýle a capella.
Depeche Mode Revival je trojica muzikantov pochádzajúca zo severu Čiech. Kapela vznikla v roku 1999 a funguje stále v pôvodnom zložení. Napriek tomu, že sa svojim vzhľad na svoje vzory vôbec nepodobajú, ich hudba ich radí medzi to najlepšie čo na bývalom území Československa ponúka „revivaling“ DM. Koncert začína o 21.00 hod.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=syZFcwiJq7Y[/youtube]

Reklama

A capella je termín označujúci hudbu bez podpory akýchkoľvek hudobných nástrojov. Vokálna skupina Fragile vznikla v Bratislave v roku 2004 a tvoria ju známe osobnosti z televíznej obrazovky a divadla. V sobotný večer by na pódiu nemala chýbať Soňa Norisová, Helenka Krajčiová, Braňo Kostka, alebo ženami toľko obdivovaný Kamil Mikulčík. Vystúpenie začína o 20.00 hod.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eUHq3n-gCEw[/youtube]

Ponuka je zaujímavá. Ak sú vaše bunky nastavené na rock-pop-jazzové hity napríklad od Stinga, Norah Jones, či Tiny Turner určite si nenechajte ujsť vystúpenie a capella hudobníkov.

Reklama

Autor: rg Titulné foto: www.dmrevival.com

Populárne články