Connect with us

Kultúra

Country festival Lodenica zmenil usporiadateľa

Published

on

Reklama

Country festival Lodenica sa tento rok uskutoční v tradičnom termíne, avšak s novým usporiadateľom. Podujatie do svojho portfólia prebrala piešťanská agentúra Duna, ktorá organizuje aj festivaly Topfest, či Červeník.

[singlepic id=3314 w=320 h=240 float=right]Areál autocampingu Lodenica sa pre priaznivcov folku, country a trampskej hudby otvorí v dňoch 26. a 27.augusta po 13-ty raz. Organizátori zverejnili na svojej webstránke už aj prvých potvrdených interpretov. Sú nimi Jan a František Nedvědi, Lenka Filipová, či Čechomor.

Reklama

Majiteľ agentúry Duna sa vyjadril: „Poznám tento festival, som jeho pravidelným účastníkom, takže poznám jeho potenciál a myslím, že máme na čom stavať. Budeme sa snažiť, aby sme nielen udržali výborný štandard festivalu, ale ho ešte aj vylepšili. Čo sa týka dramaturgie – všetko ostáva v zabehnutých koľajach o čom svedčia aj prvé mená, ktoré sme zverejili…“

Lenka Filipová bude na Lodenici vystupovať už po štvrtý raz. Tento rok sa môžu fanúšikovia tešiť aj na vystúpenie vizovickej legendy Fleret, či pravidelných účastníkov v podobe skupiny Čechomor. Domáce farby bude hájiť piešťanská skupina Slniečko alebo Punto & rybacé hlavy a minuloročný víťaz prestížnej ceny Michala Tučného, skupina Neznámi zo Šterús.

Reklama

Pozrite si minuloročnú fotogalériu:

[nggallery id=119]

Autor: db/lodenica.sk Foto: Martin Palkovič

REKLAMA

 

Populárne články