Connect with us

Kultúra

COUNTRY FEST Bohunice chystá obec, program je plný známych mien – aj z Ameriky

Published

on

Reklama

Festival COUNTRYFEST BOHUNICE 2016, ktorého organizátorom je obec Jasovské Bohunice, sa uskutoční sa  v rámci kultúrneho leta v posledný júlový piatok 29.a sobotu 30.7.2016 v amfiteátri v Jaslovských Bohuniciach. Je určený všetkým, ktorí majú radi Country, bluegrass, worldmusic a príbuzné žánre.

V rámci hudobného programu vystúpi viac ako 20 účinkujúcich „Za kvalitu hudobného programu hovoria samotné mená českých a slovenských headlinerov ako Čechomor, František a Vojta Nedvědi, Pavol Hammel, AllanMikušek, Bukasový Masív, Michal Tučný Revival Plzeň , Blueground a Klára, Vodopád, Nový Rownák, Pacipacifik, Country Limit Club a mnohí ďalší, ale nakoľko sme medzinárodný festival budete si mať možnosť porovnať úroveň našich kapiel aj s originál country spevákmi z USA v podaní skupín  Willie Jones Band a Westwen,“ vymenúva vystupujúcich za organizátora Roman Áč.

Reklama

 

Hudobný program bude prebiehať na veľkej scéne v amfiteátri ako i na malej scéne, presné poradie účastníkov bude zverejnené neskôr. V prestávkach medzi skupinami  návštevníkom umenie zatancuje a naučí aj niektoré choreografie  skupina Maryland.

Reklama

maryland-countryfest„Okrem dobrej  hudby pre vás pripravujeme celý rad sprievodných podujatí – ako pre deti, tak pre dospelých a celú rodinu. Zahrajte si napr. vodný futbal, súťažte v pití piva, alebo v preťahovaní lanom! Koľko vydržíte na elektrickom býkovi? Nechajte deti vyskákať v nafukovacom hrade a previezť na poníkoch , prípadne si ich budete môcť odložiť v detskej škôlke, kde si budú deti môcť pozrieť divadielko . Alebo sa spoločne vydajte na indiánsku výpravu, či sa do sýta vytancujte na country bále. A to je len časť všetkých možností,“ pozývajú na podujatie organizátori.  Viac na www.countryfestbohunice.sk,   alebo  https://www.facebook.com/counryfestbohunice/

Zdroj: Tlačová správa podujatia/Roman Áč, foto: www.countryfestbohunice.sk

 

Populárne články