Connect with us

Aktuality

Čaro Orientu pre Plamienok

Published

on

Reklama

Čaro Orientu zažili návštevníci Spoločenského centra piešťanských kúpeľov v sobotu 25. februára. Orientálnu šou zorganizovali skupina brušných tanečníc Shams a Slovenské liečebné kúpele Piešťany a jej výťažok putoval na podporu neziskovej organizácie Plamienok, ktorá sa stará o nevyliečiteľne choré deti.
V programe vystúpili Awa Nejat, Mona a Suhayla, Bahar Sultana, Ishtar Dancers, Raks Farah, Amirah, Dia, Irina Dance SK, Sharqiyat, Amina, Lamess, Zaghareet, [singlepic id=26099 w=320 h=240 float=left]Amirabellydance, Adrika, Sheyla, Kalila, skupina Anwar. Súčasťou podujatia bol aj orientálny bazár a v priebehu dňa sa konali tanečné workshopy pod vedením Daniely Tothovej alias Zaghareet a Terezy Klementovej, ktorej orientálne meno je Shelyla. Publikum vo vypredanej sále odmeňovalo účinkujúce po každom čísle mohutným potleskom, ktorý vygradoval pri záverečnej klaňačke.

O neziskovej organizácii Plamienok?
PLAMIENOK združuje ľudí, ktorí majú radi deti a ich rodiny. Združuje ľudí, ktorí sa rozhodli venovať svoj pracovný čas a často krát aj časť svojho osobného času deťom, ktorých život nie je možné zachrániť a ich rodinám. Ponúkame im odbornú pomoc a ľudskú podporu priamo doma a hľadáme spolu s nimi cestu, ako žiť naplno až do konca a ako prejsť bolesťou a vrátiť sa naspäť do nového života.
Druhou našou prioritou je vzdelávanie. Vzdelávame najmä odborníkov a študentov pomáhajúcich profesií. Veríme, že je to jediná cesta ako zlepšiť starostlivosť o nevyliečiteľne choré deti a rodiny na Slovensku v širšom rozsahu.
Venujeme sa aj rodinám po úmrtí dieťaťa. V Dennom centre hospicu, ponúkame rodičom, súrodencom príp. iným príbuzným odbornú aj ľudskú pomoc.
Viac na www.plamienok.sk.

Reklama

Nech sa páči pozrite si fotografie z podujatia od fotografa Ivana Juráka. Viac fotografií už čoskoro na www.hemansoft.sk.

[nggallery id=1443]

Reklama

Autor: th Foto: Ivan Jurák

Populárne články