Connect with us

Kultúra

Benátska noc už túto sobotu

Published

on

Reklama

Benátska noc na vleku, ktorá sa koná v sobotu 31. júla 2010, sa podľa organizátorov snaží voľne naviazať na tradíciu známej Piešťanskej akcie Benátska Noc, ktorá bola v minulosti veľmi populárna medzi obyvateľmi mesta Piešťany, kúpeľnými hosťami a športovcami.

[singlepic id=2291 w=320 h=240 float=left]Podujatie začína od desiatej dopoludnia, keď je pre deti pripravený skákací hrad, vystúpenie klauna, rôzne súťaže a pre dospelých detský kútik s možnosť odložiť si dieťa. Vrámci sprievodných akcií sa bude konať exhibícia lyžovania za vlekom a pre vyplavenie adrenalínu môžete skúsiť bungee-jumping. Zaujímavou bude určite aj súťaž v lyžovaní za vlekom na „HOCIČOM“.

Reklama

V rámci hudobného programu sa predstavia o 18:00 Fuera Fondo, o 19:00 AC/DC revival, o 20:00 Gladiátor, o 21:30 Slniečko, o 23:00 Slobodná Európa a o pol hodinu po polnoci JB Project.

Pre návštevníkov je prichystaná zaujímavá forma kyvadlovej dopravy ZDARMA, a to loďou z móla pri Sklenom moste do Ratnovskej zátoky (odchody lode od Skleného mosta: 14:00, 16:00 a 18:00 h), alebo autobusom (odchody autobusu z Hlavnej stanice po trase: Železničná stanica, Adam Trajan, Chirana Krajinská ulica, Kruhovka, Ratnovská zátoka 16:00, 18:00, 20:00 h). Naspäť vás odvezie autobus po skončení akcie.

Reklama

Milovníci lyžovania za vlekom si počas Benátskej noci tiež užijú, pretože lyžovať sa bude zadarmo.

Viac info na http://www.benatska-noc.sk

Populárne články