Connect with us

Aktuality

Bee Free v Piešťanoch nebude, sťahuje sa do Trenčína

Published

on

Reklama

Festival tanečnej hudby, ktorý sa pred dvomi rokmi presťahoval od jazera v Hornej Strede na piešťanské letisko, sa tento rok v Piešťanoch konať nebude. Organizátori informovali, že akcia sa uskutoční 26. a 27. júla na letisku v Trenčíne, pričom ešte začiatkom roka deklarovali, že Bee Free bude znovu v Piešťanoch.
[singlepic id=17031 w=320 h=240 float=right] Podľa informácií od riaditeľa Letiska Piešťany Františka Vargu predstavenstvo spoločnosti odmietlo podpísať zmluvu o prenájme s usporiadateľmi festivalu. „Dôvody súvisia s čistotou a upratovaním letiska, ale i priľahlých prístupových komunikácií. Táto akcii vybočovala z rámca podujatí, ktoré sa u nás konajú. I keď usporiadatelia areál vyčistili od odpadkov, v tráve zostávalo neskutočné množstvo sklených črepín a časť areálu nám premieňali doslova na črepinové pole,“ vysvetlil F. Varga.

Predstavitelia letiska spolu s vedením mesta podľa jeho slov iniciovali tiež stretnutie s ostatnými organizátormi podujatí na letisku a riešili ako zabezpečiť čistotu v meste už počas podujatí. Usporiadatelia sa vraj zaviazali, že sa budú podieľať na čistení priľahlých ulíc  priebežne už počas konania podujatí.
Autor: ht

Reklama

Populárne články