Úvod Aktuality Granit  „uviedol do života“ krytú plaváreň, verejnosť pustia do oboch bazénov

Granit  „uviedol do života“ krytú plaváreň, verejnosť pustia do oboch bazénov

REKLAMA

Vynovené priestory krytého bazéna v hoteli Granit – Kúpeľnom ústave F.E. Scherera na Teplickej ulici, uviedli do života včera, v stredu 29 반디집x 다운로드. júna napoludnie, slávnostným prestrihnutím pásky zástupcami akciovej spoločnosti Horezza a primátorom Milošom Tamajkom. Nová hotelová plaváreň po rekonštrukcii dostala, na rozdiel od zvyšku historického areálu, moderný vzhľad webtoon satoon. Pred samotným otvorením priestory posvätil aj rimskokatolícky kňaz Ladislav Čurilla. Verejnosť tak má prístup do oboch bazénov –  vonkajšieho i vnútorného Javascript forced download.

Horezza (11)„Čo sme sľúbili, plníme a dnešným dňom otvárame, samozrejme, aj pre Piešťancov,“ uviedol generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Horezza a.s., Stanislav Brečka novel Guest. Vstup pre návštevníkov zvonku by mohol byť obmedzený iba v prípade absolútneho naplnenia kapacity ubytovacieho zariadenia, čo však podľa šéfa hotelovej siete tiež nemusí byť prekážkou, pretože nie všetci ich hostia plaváreň využívajú Free call of duty download.  Aktuálne informácie však záujemcom poskytnú priamo na recepcii kúpeľného ústavu. Vstupné do areálu s oboma bazénmi by malo stáť 10 eur na tri hodiny, návštevníci zvonku dostanú náramok s čipom 수련충 다운로드.

REKLAMA
Chlapci na panvici
Knebl
Dompek Pizza donaskova sluzba

 

Okrem bazénu plánujú v areáli kúpeľného ústavu po úpravách otvoriť aj ďalšie priestory na liečbu či relaxáciu.  „Snažíme sa všetky svoje zariadenia otvárať verejnosti,“ dodal S Greatest King of DodonPachi. Brečka. Najbližšie sa podľa jeho slov chystajú vytvoriť na streche bývalej technickej časti takzvanú Záhradu prorokovu, ktorá by mala slúžiť ako knižnica a relaxačný priestor v zeleni 기획안 양식 다운로드.

Novotvorená krytá plaváreň na rozdiel od ostatného, historicky ladeného areálu s anglickou záhradou, po rekonštrukcii dostala moderný, minimalistický vzhľad qt creator 다운로드. „ Volili sme kontrast moderny s históriu, sme sa snažili nájsť ten opozit a vybrali sme rámované okná s drevenou lamelovou konštrukciou,“ vysvetlil autor architektonického riešenia Michal Hrabovský (na foto prvý zľava) n player. “Sme radi, že sa zariadenie rozhodlo otvoriť priestor verejnosti, pretože by bolo škoda takúto stavbu schovať,“ dodal.

V podobnom duchu by mala podľa S. Brečku pokračovať úprava aj vonkajšieho bazéna a rekonštrukcia čaká i „zimný vstup“ do krytého bazéna, ktorý ho prepojí s hotelom a terapeutickou časťou.

 

-ad-, foto: L. Turňa. Pozn. red. Článok obsahuje reklamné informácie

 
REKLAMA