Connect with us

Kultúra

Internetové deti varujú pred nástrahami technológií

Published

on

Reklama

Po bratislavskej premiére výstavy Internetové deti majú možnosť interaktívnou formou spoznať riziká aj príležitosti moderných komunikačných technológií obyvatelia Piešťan a okolia.

[singlepic id=42619 w=520 h=340 float=center]

Reklama

 

Medzi obľúbené atrakcie na výstave patrí napríklad e-autodráha, ktorá je nielen zábavná, ale zároveň hravou formou testuje znalosti detí o rizikách moderných komunikačných nástrojov či vyhľadávanie slov na čas. Pre rodičov bude na výstave počas sobôt k dispozícii aj odborný poradca z oblasti detskej psychológie, ktorý odpovie na otázky či poradí v oblasti používania moderných komunikačných technológií.

Reklama

Ambasádorom tohtoročnej kampane e-deti je populárny tanečník Laci Strike, ktorý 2. mája navštívil aj knižnicu. Spoločnosť Orange ju pripravila v spolupráci s odborníkmi a školami. Výsledkom je príručka pre rodičov a pedagógov, ale aj internetová stránka e-deti.sk.

V Mestskej knižnici je interaktívna výstava verejnosti prístupná v období od 29. apríla do 20. mája. Každý pracovný deň si ju môžu záujemcovia prísť pozrieť od 9.00 do 17.00 h a v sobotu bude prístupná od 10.00 do 16.00 h. Vstup je bezplatný.

REKLAMA
bike-centrum

[nggallery id=2280]

Text: tlačová správa/red Foto: Martin Palkovič

 

Populárne články