Connect with us

Novinky

Po čom ženy túžia (nielen v Piešťanoch)!

Published

on

Reklama

Krásne telo, pevná pokožka, pocit mladosti, eliminácia celulitídy, spomalenie procesu starnutia, jednoducho „cítiť sa skvelo“… Po tom všetky ženy túžia.

Máme tu pre vás dámy jednoduché riešenie, ako si môžete dopriať a dosiahnuť tento stav. Nie je to žiadny zázrak (možno malý predsa 😊), ale asi nebude stačiť prísť len raz. Príďte vyskúšať mínus 110 stupňov v jedinej kryokomore v Piešťanoch a dokonca aj v celom Trnavskom kraji. Nebojte sa milé dámy, dokážete to!

Reklama

Poďte do toho teraz v septembri. Vyskúšajte s nami čaro KRYOTERAPIE. Neváhajte, teraz je ten správny čas. Úvodný vstup „na vyskúšanie“ teraz zadarmo. Nič neriskujete, jedine, že by sme Vás tam zabudli… To bol vtip 😊 Nemusíte sa báť. Už pobyt v kryokomore od 30 sekúnd pôsobí pozitívne nielen na Vašu náladu, ale má aj terapeutické účinky. A pustíme Vám k tomu Vašu obľúbenú pesničku.


Že prečo by ste mali ísť do takej zimy… ? Keď máte rady teplo! Bodla by radšej sauna… ÁNO, v našom regeneračnom centre na Linei máme aj saunu, wellness, masáže. Ale nechcete byť v niečom prvá, opäť výnimočná… Zažite vyplavenie endorfínov šťastia. Kryokomora ma pozitívne účinky na Vašu pleť… a hlavne – „HECNITE sa“. Ukážte, že na to máte. Áno, Vy a práve Vy! Spolu už navštívilo našu kryokomoru cez 500 ľudí, väčšina z nich chodí opakovane a asi nikdy predtým by to sami o sebe nepovedali.

Reklama


Takže rekapitulácia. Stačí sa telefonicky objednať, prísť, nič si nemusíte so sebou zobrať, najskôr sa trošku schladíte, potom zohrejete na stacionárnou bicykli a odídete nabitá pozitívnou energiou. Celé Vám to zaberie 20 minút a odídete ako „nový človek“ – nová žena. Stojí to za pokus! Prvý vstup je v septembri zadarmo!

Tešíme sa na Vás. Pre Vaše pohodlie sa objednajte prosím telefonicky 0948 602 702 alebo mailom na: recepcia@centrumlinea.sk.

P.S. … alebo TIP na koniec. Valentín ešte nie je, ale čo tak sa ísť spolu schladiť spolu s partnerom 😊 Možno to bude mať viaceré pozitívne účinky. Vyskúšajte a napíšte nám…

 

PR

Populárne články